Logo
Print this page

Μετάλλια και κύπελλα για παμπαίδες και παγκορασίδες του ΕΟΣ στους Πανελλήνιους

Το Σάββατο 31 Μαρτίου και τη Μεγάλη Δευτέρα και Μεγάλη Τρίτη 2 και 3 Απριλίου στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού πραγματοποιήθηκαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες κατηγοριών παμπαίδων, παγκορασίδων, Π1, Κ1, όπου ο ΕΟΣ Βόλου με τους αθλητές κι αθλήτριές του κατέκτησαν μετάλλια και κύπελλα, επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια που καταβάλλουν τόσο οι ίδιοι, όσο και οι προπονητές τους Αλέξανδρος Τσακνάκης, Κώστας Παπακρίβος και Τασία Κοκκίνη.

Στις 31 Μαρτίου 2018 οι αθλητές και αθλήτριες του ΕΟΣ Βόλου έλαβαν τις εξής θέσεις:

GS Κατηγορία παγκορασίδων: 1η η Σκιαθίτη Ελένη, 4η η Παπακυρίτση Μαρία και 23η η Τσάντου Χριστίνα.

Κατηγορία παμπαίδων: 8ος ο Παπαδιώτης Ορέστης, 18ος ο Γεωργίου Ζαχαρίας, 48ος ο Καϊρας Χρήστος και 50ος ο Ρόρρης Αλέξανδρος.  

Compi Κατηγορία παγκορασίδων: 3η η Σκιαθίτη Ελένη και 35η η Τσάντου Χριστίνα. Επίσης συμμετείχε η αθλήτρια  Παπακυρίτση Μαρία.

Στις 2 Απριλίου 2018 οι αθλητές και αθλήτριες του ΕΟΣ Βόλου έλαβαν τις εξής θέσεις:

GS Κατηγορία K1: 1η η Δημητρώφ Ευρυδίκη, 5η η Ασβεστά Άννα, 9η η Καλτσογιάννη Ρεγγίνα - Ελευθερία, 15η η Μακρυγιάννη Δήμητρα και 18η η Αλεξοπούλου Αικατερίνη. 

Κατηγορία Π1: 2ος ο Παπακρίβος Βασίλειος-Εμμανουήλ, 4ος ο Κλαψόπουλος Γεώργιος, 66ος ο Κορολής Βασίλειος και 19ος ο Γκοντούρας Βασίλειος. Επίσης συμμετείχε ο αθλητής Στραπάτσας Κωνσταντίνος. 

Στις 3 Απριλίου 2018 οι αθλητές και αθλήτριες του ΕΟΣ Βόλου έλαβαν τις εξής θέσεις:

SL Κατηγορία K1: 1η η Δημητρώφ Ευρυδίκη, 3η η Καλτσογιάννη Ρεγγίνα-Ελευθερία, 4η η Ασβεστά Άννα, 15η η Μακρυγιάννη Δήμητρα και 18η Αλεξοπούλου Αικατερίνη. 

Κατηγορία Π1: 1ος ο Κορολής Βασίλειος, 4ος ο Κλαψόπουλος Γεώργιος. Επίσης συμμετείχαν οι αθλητές Παπακρίβος Βασίλειος-Εμμανουήλ, Γκοντούρας Βασίλειος και Στραπάτσας Κωνσταντίνος. 

Με την ολοκλήρωση των αγώνων κυπέλλου και των Πανελληνίων Αγώνων στις ηλικιακά μικρότερες κατηγορίες, μετά από εκπληκτική εμφάνιση η αθλήτρια του ΕΟΣ Βόλου Δημητρώφ Ευρυδίκη στην κατηγορία Κ1 και ο αθλητής Κορολής Βασίλειος στην κατηγορία Π1 αναδείχθηκαν κυπελλούχοι Ελλάδος (overall) για το έτος 2018. 

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]