Logo
Print this page

Ανέβηκε δυο φορές στο βάθρο στο Ελατοχώρι η Ιωάννα Ταστσόγλου

Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Ε.Ο.Σ. Αλμυρού για τη διπλή επιτυχία της αθλήτριάς του, Ιωάννας-Αφροδίτης Ταστσόγλου σε αγώνες στο Ελατοχώρι Πιερίας. Αναλυτικά:

«Συνέχεια στην αγωνιστική δράση είχαμε το  Σαββατοκύριακο 4 & 5 Φεβρουαρίου με το 2ο αγώνα Κυπέλλου (FIS) Παίδες - Κορασίδες 1 & 2 που έγινε στο Χ/Κ Ελατοχωρίου στην Κατερίνη με συμμετοχή & ξένων αθλητών (από τη Βουλγαρία & την Τουρκία) και συνδιοργανωτές το Χ.Ο. Κατερίνης & τον Ε.Ο.Σ. Λάρισας. Ο σύλλογός μας εκπροσωπήθηκε με την αθλήτρια μας Ιωάννα Ταστσόγλου συνοδευόμενη από τον προπονητή μας (& πατέρα της) κ. Στ. Ταστσόγλου. Οι καιρικές συνθήκες επέτρεψαν την ολοκλήρωση των αγώνων του διημέρου (αν και η ποιότητα του χιονιού δεν ήταν η ιδανική) και φυσικά δε στάθηκαν εμπόδιο στην αθλήτριά μας, η οποία κάνοντας εκπληκτικές κούρσες και τις δύο ημέρες (τη 1η μέρα έγινε η γιγαντιαία τεχνική κατάβαση GS, ενώ τη 2η μέρα έγινε η τεχνική κατάβαση SL) και ιδιαίτερα τη δεύτερη μέρα, ανέβηκε δις στο βάθρο των νικητών, καταλαμβάνοντας τη 3η θέση στη γιγαντιαία κατάβαση GS και τη 2η θέση στη τεχνική κατάβαση SL επιβεβαιώνοντας τη καλή της αγωνιστική κατάσταση & επιβραβεύοντας τις προσπάθειές της.

Οι συμμετοχές των σωματείων κυμάνθηκαν και πάλι σε υψηλά επίπεδα (13 σωματεία με περί τους 140 αθλητές, μαζί με τις ξένες συμμετοχές). Μάλιστα, στους νικητές των αγώνων (αγόρια), απονομή έκανε για λογαριασμό του συλλόγου μας, ο προπονητής μας κ. Ταστσόγλου. Η συνέχεια στις πίστες, τόσο στο 3ο Κύπελλο Π-Κ (Πισοδέρι Φλώρινας) όσο και στην προαγωνιστική κατηγορία (Καρπενήσι)».

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]