noodles volos banner

Διέπρεψε ο ΕΟΣ στο 1ο Κύπελλο Ελλάδος στο Πήλιο

Από τον ΕΟΣ Βόλου διοργανώθηκε το 1ο Κύπελλο Ελλάδος με Πανελλήνια συμμετοχή στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου την 28 και 29 Ιανουαρίου 2017.

Οι καιρικές συνθήκες επέτρεψαν τη διεξαγωγή του αγωνίσματος της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης, όπου και συμμετείχαν 133 αθλητές από όλα τα Σωματεία της Ελλάδος που καλλιεργούν το άθλημα της Χιονοδρομίας.

Από την Παρασκευή το πρωί το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου ήταν πανέτοιμο και υποδέχθηκε τους καλύτερους αθλητές της Ελλάδος  ηλικίας από δεκατριών έως και δεκαέξι ετών. Είναι ο πρώτος από τους δύο αγώνες που η Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας έχει αναθέσει στον ΕΟΣ Βόλου τη διοργάνωσή τους,  των κατηγοριών παίδες 1-παίδες 2, κορασίδες 1-κορασίδες 2.

Ο Πρόεδρος του ΕΟΣ Βόλου Γιώργος Καλτσογιάννης εξέφρασε τη μεγάλη του ικανοποίηση για την απόλυτη επιτυχία της δύσκολης διοργάνωσης  και τις ευχαριστίες του για τη συνδρομή και την προσφορά των στελεχών του ΕΟΣ Βόλου και του Χ.Κ. Πηλίου.

Οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου διέπρεψαν κατακτώντας κύπελλα και μετάλλια, παρότι υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός και έτσι επιβραβεύτηκαν οι κόποι και οι προσπάθειες που κατέβαΛλαν τόσο αυτοί όσο και οι προπονητές τους. Μάλιστα οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου κατέκτησαν πέντε από τα δώδεκα συνολικά μετάλλια.

Οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου έλαβαν τις εξής θέσεις:

Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση

Κατηγορία κορασίδων 1  

1η  Καλτσογιάννη Μαρινίτα και 15η Αλεξοπούλου Αικατερίνη

Επίσης συμμετείχε η αθλήτρια Δημητρώφ Ευρυδίκη.

Κατηγορία παίδων 1

 2ος  Ασβεστάς Δημήτριος,

Επίσης συμμετείχε ο αθλητής Κορολής Βασίλειος

Κατηγορία κορασίδων 2  

1η Τσιόβολου Μαρία-Ελένη, 3η Ποδάρα Αθανασία, 5η Καυκά Μαρία και 11η Κοσμοπούλου Δανάη.

Επίσης συμμετείχαν οι αθλήτριες Κόστιτσ - Πασαλη Σιλουανή, Φιλίππου Ζωή, Τσούκα Άννα-Ελένη, Τράτσα Φωτεινή και Αγιώτη Γεωργούλα Σοφία.

 Κατηγορία παίδων 2

 3ος Γουτζούλιας Νικόλαος, 7ος Τζώρτζης Χρήστος, 8ος Τζίμας Νικήτας, 9ος  Δημητρώφ Απόστολος-Πέτρος, 16ος Μαρκόπουλος Γιώργος-Χρήστος και 22ος Κουκορίνης Φώτιος.

Επίσης συμμετείχε ο αθλητής Θεόδωρος Παπαπαναγιώτου.

Το ΔΣ του ΕΟΣ Βόλου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και στους προπονητές τους για την εντυπωσιακή εμφάνισή τους και ευχαριστεί θερμά τα στελέχη του αγώνα, την εταιρεία Κενταύρων Όρος Α.Ε και την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη συνδρομή τους στην επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων.