noodles volos banner

Βραβεύσεις για τον πολυνίκη ΕΟΣ Βόλου

Κατά την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 ο ΕΟΣ Βόλου κατέκτησε τα περισσότερα μετάλλια, 46 στο σύνολο και συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα σε όλους τους Ελληνικούς Ομίλους. Την Κυριακή 11-10-2015 «στέφθηκε Πρωταθλητής» από την Ε.Ο.Χ.Α, αφού βραβεύτηκε ως πολυνίκης σύλλογος Ελλάδος στα αλπικά αγωνίσματα χιονοδρομίας. Η τιμητική πλακέτα για την διάκριση αυτή επιδόθηκε στη Λάρισα από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό στον Πρόεδρο του Ε.Ο.Σ. Βόλου κ. Γιώργο Καλτσογιάννη.

Στην ίδια εκδήλωση βραβεύτηκαν και οι καλύτεροι αθλητές της χρονιάς στην Ελλάδα ανά κατηγορία με βάση τους βαθμούς που συγκέντρωσαν στο σύνολο των αγώνων. Τρεις σπουδαίες πρωτιές και βραβεύσεις για τους αθλητές του ΕΟΣ Βόλου: Κυπελλούχοι Ελλάδος στέφθηκαν στην κατηγορία Κ1 η Μένια Τσιόβολου, στην κατηγορία Π1 ο Θεόδωρος Παπαπαναγιώτου και στην κατηγορία Παγκορασίδων η Μαρινίτα Καλτσογιάννη.
Ο πρόεδρος του ΕΟΣ Βόλου Γιώργος Καλτσογιάννης ευχαρίστησε στην εκδήλωση τους αθλητές, τους γονείς, τα μέλη του δ.σ., στελέχη και προπονητή του ΕΟΣ Βόλου αλλά ιδιαιτέρως την Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς όπως δήλωσε, “η σπουδαία συνδρομή της για τη διατήρηση του οδικού δικτύου Πηλίου καθαρού τους χειμερινούς μήνες και η διασφάλιση της προσβασιμότητας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου αλλά και η συντήρηση που πραγματοποιεί κατ’ έτος με δαπάνες της η Περιφέρειαστους αναβατήρες του Χιονοδρομικού Κέντρου εξασφαλίζουν τη δυνατότητα εντατικής προπόνησης των αθλητών και είναι καθοριστικός παράγων των σπουδαίων αποτελεσμάτων που οι αθλητές επιτυγχάνουν”.