noodles volos banner

Μετάλλια και κύπελλα για τον ΕΟΣ Βόλου

Από τον ΕΟΣ Βόλου διοργανώθηκαν οι πανελλήνιοι αγώνες χιονοδρομίας στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης με τη συμμετοχή 160 αθλητών ηλικίας 13 έως 16 ετών από 18 σωματεία της Ελλάδος. Οι πανελλήνιοι αγώνες αποτελούν το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς για την Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας που αφορά τις κατηγορίες παίδες 1 – παίδες 2, κορασίδες 1 – κορασίδες 2 και πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου.

Ο Πρόεδρος του ΕΟΣ Βόλου Γιώργος Καλτσογιάννης εξέφρασε τη μεγάλη του ικανοποίηση για την απόλυτη επιτυχία της δύσκολης διοργάνωσης και τις ευχαριστίες του για τη συνδρομή και την ανιδιοτελή προσφορά των στελεχών του ΕΟΣ Βόλου. Οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου διέπρεψαν κατακτώντας κύπελλα και μετάλλια παρότι υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός και έτσι επιβραβεύτηκαν οι κόποι και οι προσπάθειες που κατέβαλλαν τόσο αυτοί όσο και οι προπονητές τους.
Οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου έλαβαν τις εξής θέσεις:
Κατηγορία κορασίδων 1: 1η Τσιόβολου Μαρία-Ελένη, 2η Αγιώτη-Γεωργούλα Σοφία, 7η Ποδάρα Αθανασία, 13η Κοσμοπούλου Δανάη, 17η Τράτσα Φωτεινή, 20ή Τσούκα Άννα-Ελένη, 24η Φιλίππου Όλγα, 25η Φιλίππου Ζωή και 31η Κυριτσά Ιωάννα. Επίσης συμμετείχε η αθλήτρια Ιωάννου Αναστασία.
Κατηγορία παίδων 1: 2ος Παπαπαναγιώτου Θεόδωρος, 8ος Γουτζούλιας Νικόλαος, 9ος Ρουσογιάννης Φώτης, 10ος Τζώρτζης Χρήστος-Μιχαήλ, 22ος Μαρκόπουλος Γιώργος-Χρήστος, 26ος Τζίμας Νικήτας, 31ος Δημητρώφ Απόστολος και 34ος Φοινικόπουλος Ιωάννης. Επίσης συμμετείχαν οι αθλητές Παυλής Εμμανουήλ και Κουκορίνης Φώτιος.
Κατηγορία κορασίδων 2: 6η Αγιώτη-Γεωργούλα Σοφία, 9η Οικονόμου Ολυμπία, 14η Κορολή Κασσιανή και 15η Καραμπάση Κιάρα. Επίσης συμμετείχαν οι αθλήτριες Δημητρώφ Γενοβέφα και η Σουλάτου Ελευθερία.
Κατηγορία παίδων 2: 4ος Τσιόβλος Σταύρος , 6ος Θεοφανίδης Σταυρός και 9ος Ποδάρας Δημήτριος.Το ΔΣ του ΕΟΣ Βόλου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και στους προπονητές τους για την εντυπωσιακή εμφάνισή τους και ευχαριστεί θερμά τα στελέχη του αγώνα, την επιχείρηση του Γεωργίου Κουτρούμπα για την παραχώρηση του ασθενοφόρου, την εταιρεία Κενταύρων όρος Α.Ε και την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη συνδρομή τους στην επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων.