noodles volos banner

Nέες διακρίσεις για τον ΕΟΣ Βόλου

Το τελευταίο διάστημα, πολλές ήταν οι διακρίσεις των αθλητών του ΕΟΣ Βόλου. 

Πρώτα πρώτα, ο πρωταθλητής του σκι Παναγιώτης Παπαπαναγιώτου ήταν ο λαμπαδηδρόμος που παρέλαβε την Ολυμπιακή φλόγα από την πρωθιέρεια στο Παναθηναϊκό Στάδιο, για να την μεταφέρει στο χειμερινό ολυμπιακό φεστιβάλ ευρωπαϊκής νεότητας στο Λιχτενστάιν, ως μέλος της ελληνικής αποστολής. 
Ακόμα, ανακοινώθηκε από την Ομοσπονδία Ορειβασίας-Αναρρίχησης ότι ο Γιώργος Καρκατσέλης θα βραβευθεί στις 31 Ιανουαρίου ως ο καλύτερος αθλητής στην κατηγορία αναρρίχησης παίδων για το 2014.
Τέλος, στους αγώνες χιονοδρομίας που έγιναν στα Καλάβρυτα στις 17-18 Ιανουαρίου, ο ΕΟΣ Βόλου που συμμετείχε με 35 αθλητές και συνοδό τον Κ. Παπακρίβο, ανακηρύχθηκε πολυνίκης σε όλες τις κατηγορίες. Συγκεκριμένα, στην τεχνική κατάβαση (Π1-Κ1) η Τσιόβολου κατέκτησε την πρώτη θέση, με τις Καυκά, Ποδαρά και Τσούκα να ακολουθούν στην 3η, 6η και 7η αντίστοιχα, ενώ στα αγόρια το βάθρο ήταν καθαρά βολιώτικη υπόθεση με τους Παπαπαναγιώτου, Ρουσογιάννη και Τζίμα. Στις κατηγορίες Π2-Κ2 είχαμε την Κορολή στη 2η θέση και ακολουθούν οι Καραμπάση, Καταρτζή, Καυκά, Αγιώτη και Οικονόμου στις θέσεις 4-8 και η Σουλδάτου 10η, ενώ στα αγόρια ο Τσιόβολος ήταν 3ος, ο Θεοφανίδης 7ος και ο Ποδαράς 10ος.
Στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση (Πι-Κ1) Αγιώτου και Τσιόβολου ήταν 2η και 3η αντίστοιχα, η Ποδαρά 6η και η Φιλίππου 8η, ενώ ο Παπαπαναγιώτου πήρε πάλι την πρώτη θέση με τέταρτο τον Ρουσογιάννη και τους Τζώρτζη και Τζίμα στις θέσεις 9 και 10. Στην κατηγορία Κ2 Κορολή και Καταρτζή κατατάχθηκαν 5η και 6η και ακολούθησαν Αγιώτη και Καραμπάση στις θέσεις 9 και 10, ενώ στην Π2 ο Θεοφανίδης ήταν 4ος και ο Ποδαράς 8ος.