noodles volos banner

Έβδομη θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Διάθλου Ρόλερ σκι από τον Κυριαζή

Πετυχημένη ήταν η αγωνιστική παρουσία της ελληνικής αποστολής στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Θερινού Διάθλου με Ρόλλερσκι (20-21/09/2014).

Στην κατηγορία των νέων συμμετείχε και ο πολλά υποσχόμενος Βολιώτης αθλητής, Κυριαζής Δημήτρης, με καλύτερο αποτέλεσμα την 7η θέση στο αγώνισμα της καταδίωξης (7 ποινές).

Οι αθλητές μας κέρδισαν συνολικά τέσσερα μετάλλια και είχαν μια 6η θέση. Στην κατηγορία νέων ο Αγγέλης Απόστολος έχασε στις λεπτομέρειες το χρυσό μετάλλιο: τερμάτισε 2ος στην καταδίωξη (με 7 ποινές) και 3ος στην ταχύτητα (3 ποινές) με, όπως πάντα, πολύ καλό ρόλλερσκι.

Στην κατηγορία νεανίδων η Τσακίρη Μαρία είχε τον ίδιο απολογισμό με τον συναθλητή της και κέρδισε δύο μετάλλια, 2η στην ταχύτητα (4 ποινές) και 3η στην καταδίωξη (11 ποινές), επιβεβαιώνοντας τη μεγάλη αγωνιστική της βελτίωση το 2014.

Ο Καραμίχας Κλεάνθης στην καταδίωξη υπερέβαλε εαυτόν αφού ξεπέρασε πολλά μεγάλα ονόματα και κάλυψε τη διαφορά από τον μέτριο χρόνο της πρώτης ημέρας, τελικά κατετάγη 6ος με εξαιρετικό χρόνο και 6 ποινές.

Την παρθενική τους εμφάνιση σε διεθνή αγώνα Διάθλου έκαναν οι έφηβοι Τσουρέκας Νικόλαος (1999) και Μαυρίδης Νικόλαος (1998). Οι λιλιπούτειοι αθλητές μας τερμάτισαν στην 9η και 15 θέση αντίστοιχα στα αγωνίσματα ταχύτητας και καταδίωξης και κέρδισαν εμπειρίες και πολλά εύσημα από το τεχνικό επιτελείο της ελληνικής ομάδας.