noodles volos banner

Τα καλύτερα έρχονται για τη Λ.Α. Βόλου σε ανάβαση Λιβαδίου και Ράλι Κένταυρος

Με την αγωνιστική χρονιά να έχει ήδη ξεκινήσει και όλες τις μορφές αγώνων να βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη δε θα μπορούσε να λείπει η Λ.Α. Βόλου με τους αθλητές της να έχουν βάλει ήδη τις αγωνιστικές  τους φόρμες, τα αγωνιστικά τους κράνη  και να βρίσκονται στη γραμμή εκκίνησης.

Στην Ανάβαση Ριτσώνας που διοργανώνει το Α.Σ.Μ.Α, στην οποία επιτευχθεί και ρεκόρ συμμέτοχων (155!), η Λ.Α. Βόλου εκπροσωπήθηκε επάξια με τον Αντώνη Σταφυλοπάτη να «χτυπά» τον συνολικό χρόνο του 4.50.43 στον αγώνα…

Στην Ανάβαση Βλάστης, την οποία διοργάνωσε η Α.Λ.Π. και που μετρά στο κύπελλο Αναβάσεων Β. Ελλάδος, συμμετείχε ο αθλητής της Λ.Α. Βόλου Καρακατσάνης Κώστας, που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις  με τις οδηγικές του ικανότητες.

Το Σαββατοκύριακο 17-18/5  ο Αποστόλης Μακάριος  έλαβε θέση  στο δεξί μπάκετ του Αρμυριώτη Παναγιώτη στο χωμάτινο Ράλι Φθιώτιδος, κάτι που μπορεί να θεωρηθεί προπόνηση για το Ράλι Ακρόπολις που ακολουθεί και η οποία δυστυχώς δεν εστέφθη με επιτυχία, αφού μια μηχανική βλάβη του αυτοκινήτου στην τρίτη ειδική δεν άφησε το πλήρωμα να ολοκληρώσει την προσπάθειά του!

Το Σαββατοκύριακο 26/27 Μαΐου  και στην Ανάβαση Λιβαδιού που μετρά στο κύπελλο Β. Ελλάδος  η Λ.Α.Β. θα εκπροσωπηθεί από τον Κώστα Καρακατσάνη!

Η Λ.Α.Β. εύχεται σε όλους συγχαρητήρια και καλή συνέχεια!

Μην ξεχνάμε φυσικά και το δικό μας Ράλι Κένταυρος που θα διεξαχθεί στο πανέμορφο βουνό των Κενταύρων στις 9/10 Ιουνίου.