noodles volos banner

Μετά την Κύμη, ισχυρή παρουσία του ΟΜΑΘ στην ανάβαση Λιβαδίου

Ο Μιχάλης Παρασκευάς με Suzuki Swift Gti στην ανάβαση Λιβαδίου Ο Μιχάλης Παρασκευάς με Suzuki Swift Gti στην ανάβαση Λιβαδίου

Με έντονους ρυθμούς συνεχίζεται το πρόγραμμα αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού με δύο αναβάσεις σε δύο συνεχόμενες Κυριακές, όπου οι αθλητές του Ο.Μ.Α.Θ. θα έχουν ισχυρή παρουσία.

Έτσι μετά την ανάβαση Κύμης, που προσμετράται στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων και συμμετείχε ένας αθλητής του σωματείου, σειρά παίρνει η ανάβαση Λιβαδίου με τρεις αθλητές του Ομίλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας να συμμετέχουν στον αγώνα που προσμετράται στο κύπελλο αναβάσεων Βορείου Ελλάδας.

Στην ανάβαση Κύμης ο Γιώργος Μαγγιδάς συμμετείχε στην κλάση Ε10 με Peugeot 106 με το νεαρό οδηγό να αντιμετωπίζει έντονο ανταγωνισμό χάνοντας το βάθρο για μόλις 1,5 δευτερόλεπτο, τερματίζοντας τελικά τέταρτος στην κλάση του στην πρώτη του συμμετοχή στην συγκεκριμένη ανάβαση.

Πλέον το ενδιαφέρον μεταφέρεται στην ανάβαση Λιβαδίου, όπου ο Μιχάλης Παρασκευάς με Suzuki Swift Gti θα συμμετάσχει στην κατηγορία Ε και πιο συγκεκριμένα στην κλάση Ε10, με τον νεαρό αθλητή να θέλει να επαναλάβει την περσινή του επίδοση, όταν και σημείωσε τον απόλυτο χρόνο στην κατηγορία μέχρι 1600 κ. εκ.,  ερχόμενος με φόρα από τη δεύτερη θέση στην ανάβαση Βλάστης.

Στην ίδια κλάση θα συμμετάσχει και ο Γιώργος Σανίδας με Peugeot 306, ο οποίος κάνει ντεμπούτο φέτος στους αγώνες, συμμετέχοντας για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη ανάβαση με αυτοκίνητο του να είναι εμφανώς ανανεωμένο, κάτι που σημαίνει ότι ο οδηγός ίσως χρειαστεί χρόνο προσαρμογής τόσο με την ανάβαση όσο και με το αυτοκίνητό του.

Τέλος ο Γρηγόρης Κορίνθιος με Seat Leon Cupra R θα συμμετάσχει στην κατηγορία Formula Saloon και πιο συγκεκριμένα στην κλάση FST2.  Ο οδηγός επιθυμεί να αφήσει πίσω του την ατυχία στην ανάβαση Βλάστης, ενώ οι δοκιμές εξέλιξης που μεσολάβησαν δείχνουν ότι το αυτοκίνητο δε στερείται ταχύτητας και αξιοπιστίας.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τον αθλητές που συμμετείχαν στην ανάβαση Κύμης και εύχεται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στην ανάβαση Λιβαδίου καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.

 

 

 

Last modified onWednesday, 23 May 2018 19:27