noodles volos banner

Συμμετοχές οδηγών του Ο.Μ.Α.Θ. στην ανάβαση της Ριτσώνας

Με την πιο ιστορική ανάβαση συνεχίζεται το πανελλήνιο πρωτάθλημαm, αυτή της Ριτσώνας, η οποία έφτασε πολύ κοντά στο να σπάσει ρεκόρ συμμετοχών με τον Όμιλο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας να συμμετέχει με 3 αθλητές σε ισάριθμες κατηγορίες.

Ο Πάνος Αναστασίου θα συμμετάσχει στην κατηγορία Ν και πιο συγκεκριμένα στην κλάση Ν2 με Peugeot 106 και το Νο 47 στις πόρτες. Έχοντας ήδη εμπειρία από τη συγκεκριμένη ανάβαση και με την ταχύτητα του δεδομένη αναμένεται να παλέψει σκληρά σε μία από τις πιο γεμάτες κλάσεις του αγώνα.

Ο Βασίλης Ανάγνου θα συμμετάσχει στην κατηγορία Α και πιο συγκεκριμένα στην κλάση Α6 με Citroen Saxo και το Νο 73 στις πόρτες στη δεύτερη του μόλις συμμετοχή σε αγώνες, έχοντας πετύχει αξιοσημείωτες επιδόσεις στο ντεμπούτο του το 2017.

Τέλος ο Γιώργος Μαγγιδάς θα συμμετάσχει στην κατηγορία Ε και πιο συγκεκριμένα στην κλάση Ε10 με Peugeot 106 και το Νο 98 στις πόρτες κι αυτός στη δεύτερη του μόλις συμμετοχή σε αγώνες ως οδηγός, επιθυμώντας να επαναλάβει την επίδοση του στο ντεμπούτο που συνοδεύτηκε με βάθρο.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας ​ εύχεται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στην ανάβαση Ριτσώνας καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.