Logo
Print this page

Συμμετοχή του Ο.Μ.Α.Θ. σε ανάβαση Νιγρίτας και Rally Sprint Φίλλιπος

Το αυτοκίνητο του Πάνου Αναστασίου Το αυτοκίνητο του Πάνου Αναστασίου

Άκρως επιτυχημένη θεωρείται η παρουσία των αθλητών του Ο.Μ.Α.Θ. στους δύο αγώνες που έγιναν στη Βόρεια Ελλάδα τα δύο περασμένα Σαββατοκύριακα, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ αθλητές του σωματείου κατέκτησαν δύο νίκες και μία τρίτη θέση, ενώ συνολικά η εμφάνιση όλων των αθλητών κρίνεται θετική.

Αρχικά στην ανάβαση Νιγρίτας δεν μπορούμε παρά να σταθούμε στην επιβλητική νίκη του Πάνου Αναστασίου στη κατηγορία 1400-1600 κ.εκ., που ήταν και ο μοναδικός εκτός  της Formula Saloon Turbo που κατέβηκε κάτω από δύο λεπτά και μάλιστα και στα δύο σκέλη.

Στην τρίτη θέση της κατηγορίας 1400-1600 κ.εκ. ανέβηκε ο Άγγελος Χατζηαγγελάκης, ενώ οι Θανάσης Τσιτσιγιάννης και Γιώργος Σανίδας αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες, ο πρώτος για τη συνέχεια του κυπέλλου ασφάλτου και ο δεύτερος αγωνιστικά χιλιόμετρα.

Στην κατηγορία 1600-2000 κ. εκ. ο Βίκτωρ Σαρρής ήταν και φέτος ο ταχύτερος, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο πως στη συγκεκριμένη ανάβαση δεν έχει αντίπαλο.

Σε ό,τι αφορά στο Rally Sprint Φίλλιπος, οι Τσιτσιγιάννης Θανάσης-Τσιτσιγιάννη Αλεξία πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση κατακτώντας την τέταρτη θέση στην κατηγορία με τον υψηλότερο ανταγωνισμό. Μπαμπάς και κόρη μοιράστηκαν αυτοκίνητο και εντυπώσεις, για να καταφέρουν να τερματίσουν και να συγκεντρώσουν πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του κυπέλλου

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας​ συγχαίρει τους αθλητές του και τους εύχεται ανάλογη συνέχεια.

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]