noodles volos banner

Με το δεξί η ΛΑ Βόλου στο Πανελλήνιο Αναβάσεων

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων για τους αθλητές της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου στον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς, την Ανάβαση Ριτσώνας, που διεξήχθη στις 8-9 Απριλίου στην περιοχή της Χαλκίδας από το Αθλητικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.).

Ο Χρήστος Βλάχος με το κίτρινο Peugeot 106 s16 από τις δοκιμές του Σαββάτου δήλωσε «βροντερό» παρών και κατέκτησε τελικά την 3η θέση στην κλάση Ν2, ήταν 5ος στην Ομάδα Ν και 4ος στην Ομάδα Ν έως 2 Λίτρα.

1vlachos c ritsona

Ο έτερος αδελφός, Αποστόλης Βλάχος, επίσης με ίδιο αυτοκίνητο (και σε χρώματα), μετά από ένα γενικό «rebuild» του αγωνιστικού, δήλωσε συμμετοχή, για να δει την κατάστασή του αυτοκινήτου και παρόλα αυτά κατέκτησε την 6η θέση στην κλάση Ν2, ήταν 9ος στην Ομάδα Ν και 8ος στην Ομάδα Ν έως 2 Λίτρα.

Ο Αντώνης Σταφυλοπάτης με το Opel Astra OPC και το νέο σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων ήταν 1ος στην κλάση Formula Saloon T2 (αυτοκίνητα turbo με κίνηση στους 2 τροχούς)και 5ος στην Ομάδα Formula Saloon.

1ritsona Stafilopatis

Τέλος, ο Γιώργος Σουφλάρης έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και έτρεξε για πρώτη φορά στον συγκεκριμένο αγώνα με το AEGEAN ΚΑΡΑΛΗΣ Ford Escort MK II Drift, χαρίζοντας απίστευτα περάσματα πλαγιολίσθησης στους πάρα πολλούς θεατές που τον καταχειροκρότησαν!

Η πολυπληθής αποστολή των μελών της Λ.Α.ΒΟΛΟΥ που μετέβη στην εν λόγω Ανάβαση για να παρακολουθήσουν  τον αγώνα, χειροκρότησαν και εμψύχωσαν όλους τους συμμετέχοντες αλλά πολύ περισσότερο τα «δικά τους παιδιά». Οι μάχες για τη νίκη στις Κατηγορίες και Κλάσεις ήταν μεγάλες, με τους οδηγούς να προσφέρουν όμορφο θέαμα στους θεατές.

Η αποστολή επέστρεψε στη βάση της, στο Βόλο, αργά το βράδυ της Κυριακής με όμορφες εικόνες αλλά και τρόπαια! Έπεται συνέχεια!