Logo
Print this page

Στη Λαμία με τέσσερα μέλη του ο ΟΜΑΘ

Το αμάξι των Μιχαήλ-Παπαπεΐδη Το αμάξι των Μιχαήλ-Παπαπεΐδη

Με τον τελικό του κυπέλλου ασφάλτου ολοκληρώνεται η αγωνιστική χρονιά αυτό το Σαββατοκύριακο στη Λαμία. Ο  Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας δε θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού με τέσσερις αθλητές να συμμετέχουν με αξιώσεις σε ένα κύπελλο που δίχασε θεατές και αθλητές με τον τρόπο διεξαγωγής τους φέτος.

Το πλήρωμα αρχικά των Γιάνη Πλάγου και Άλκη Ρέντη, που φέτος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις, πρέπει να φέρει το Honda Civic Type-R μπροστά από τους Nikon και Παυλίδη για να εξασφαλίσει τον τίτλο, ενώ του αρκεί η πέμπτη θέση γενικής, για να κατακτήσει το περιφερειακό κύπελλο κεντρικής Ελλάδος

Στην κατηγορία C6 υπάρχουν δύο διαφορετικές συμμετοχές. Από τη μία οι Σταμάτης Μιχαήλ-Γιώργος Παπαπεΐδης με Peugeot 106 S16, ένα αυτοκίνητο που έδειξε ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στον έντονο ανταγωνισμό και τον οδηγό του να διανύει ίσως την πιο ώριμη εποχή του.

Από την άλλη στην ίδια κατηγορία θα συμμετάσχουν και οι Παύλος Μπαξεβανάκης-Γρηγόρης Κορίνθιος με Toyota Yaris.Οι δυο τους θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί σε αγωνιστικό κάθισμα, με αποτέλεσμα να τους λείπει η χημεία, αλλά όχι οι ικανότητες με την προσαρμοστικότητα του συνοδηγού να είναι αποδεδειγμένη πολλάκις.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας εύχεται στους αθλητές του καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]