Logo
Print this page

Στην Ξάνθη τέσσερις οδηγοί της Λ.Α.ΒΟΛΟΥ

Θέλοντας να κλείσουν τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, τέσσερις αθλητές της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου (Λ.Α. ΒΟΛΟΥ), επέλεξαν το τελευταίο φετινό ραντεβού στο Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος.

Αυτό ολοκληρώνεται στις 15-16 Οκτωβρίου με την Ανάβαση Τοξοτών Ξάνθης, η οποία διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο "Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης" (Α.ΛΕ.Ξ.), με 24 οδηγούς να δίνουν το "παρών". 

Ο Σοφοκλής Πέππας μετά την απόκτηση του νέου Peugeot 106 και τη συμμετοχή του πριν λίγες ημέρες στην Ανάβαση Πορταριάς, θέλει να δοκιμάσει αυτοκίνητο και εαυτόν σε έναν ακόμη αγώνα.

Τα λόγια για τον Γιώργο Μπαλντούνη με το θρυλικό Ford Escort MK II περισσεύουν, καταγράφοντας ακόμη μια συμμετοχή στο μεγαλοπρεπές παλμαρέ του. Στον Κώστα Μπόνη με Opel Manta, μάλλον δεν έφτασε η Πορταριά και πάει για άλλη μια Ανάβαση. Το νεοαποκτηθέν Citroen Xsara στην κατηγορία Formula Saloon του Κώστα Βασταρδή έκαψε καρδιές στον τελευταίο αγώνα αναβάσεων και ο οδηγός από το Μούρεσι Πηλίου δε θέλει να τελειώσουν οι αγώνες δηλώνοντας παρών και σε αυτόν της Ξάνθης.

Οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν σε διαδρομή που βρίσκεται στον επαρχιακό δρόμο Τοξοτών-Σταυρούπολης και έχει μήκος 3,7 χιλιόμετρα. Ο χώρος των Pits θα βρίσκεται στις παρυφές του χωριού Γαλήνη.

 Όσον αφορά στο αγωνιστικό πρόγραμμα, ο τεχνικός και διοικητικός έλεγχος θα ξεκινήσει το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 11:00, στην Πλατεία Τοξοτών, ενώ οι χρονομετρημένες δοκιμές θα αρχίσουν στις 14:00. Η εκκίνηση του αγώνα έχει προγραμματιστεί για το πρωί της επόμενης ημέρας, Κυριακής 16 Οκτωβρίου στις 11:00.

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου εύχεται στους αθλητές της, καλή επιτυχία, καλή διασκέδαση και καλό τερματισμό. Ο αγώνας αναμένεται να προσφέρει πολύ θέαμα στους θεατές που θα χειροκροτήσουν τα αγωνιστικά περάσματα.

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]