noodles volos banner

Σε Τσεχία, Βουλγαρία και Κοζάνη τα μέλη του ΟΜΑΘ

Το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου μας επιφυλάσσει έντονη δράση σε ένα Σαββατοκύριακο που οι αθλητές του Ομίλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συμμετέχουν σε τρεις αγώνες με τους δύο να είναι εκτός Ελλάδας και ο ένας μάλιστα ως μέλος της Εθνικής Ελλάδος.

Ξεκινάμε από την Τσεχία, όπου γίνεται μια γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η Διεθνής ομοσπονδία αυτοκινήτου διοργανώνει κάθε δύο χρόνια μια ανάβαση στο Sternberk της Τσεχίας με μια ιδιαιτερότητα. Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές είναι μέλη εθνικών ομάδων. Έτσι φέτος η ΟΜΑΕ για πρώτη φορά έχει αποστολή με τον αθλητή του ΟΜΑΘ Γιάννη Πλάγο να είναι μέλος της πρώτης Εθνικής Ελλάδος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού συμμετέχοντας με το γνωστό σε όλους Honda Civic Type-R.

Συνεχίζουμε με καρτ και τον Μάνο Βούλγαρη. Ο νεαρός αθλητής συνεχίζει το επιλεκτικό του πρόγραμμα για το 2016 μαζεύοντας εμπειρίες. Έτσι θα συμμετάσχει σε ένα ακόμα αγώνα του πρωταθλήματος Βουλγαρίας στην πίστα του Kjustendil αλλά σε μία τελείως διαφορετική κατηγορία από αυτή που έχει συνηθίσει και πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία Open KZ που απαρτίζεται από εξάταχυτα καρτ σαφώς πολύ γρηγορότερα από αυτά που συνήθως συμμετέχει.

Τέλος στο 3ο Rally Sprint Βελβεντού θα συμμετάσχουν οι Μιχαήλ-Κορίνθιος με Peugeot 106.Οι αθλητές έπειτα από τις επιτυχίες τους σε Κένταυρος και Αλμυρό εμφανίζονται ιδιαίτερα ορεξάτοι θέλοντας να τριτώσει το καλό σε μία κλάση που συνεχίζει να έχει έντονο συναγωνισμό

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας εύχεται στους αθλητές του αλλά και στη νεοσύστατη εθνική μας ομάδα καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.