noodles volos banner

"Γεγονός για τον νομό μας το 1ο RALLY Αλμυρού"

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας - Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας & Σποράδων με τον Όμιλο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας (Ο.Μ.Α.Θ.) και τον Δήμο Αλμυρού συνδιοργανώνουν το «1ο RALLY Αλμυρού 2016» στις 09, 10 Ιουλίου 2016 στον Αλμυρό Μαγνησίας.

«Η  εκδήλωση  αποτελεί  σημαντικό  γεγονός  για  το  νομό  μας  από  αθλητική  και τουριστική άποψη, γι’ αυτό και η ΠΕ Μαγνησίας πέραν της δαπάνης ηχοφωτιστικής εγκατάστασης που καλύπτει, υποστηρίζει τη διεξαγωγή του αγώνα έχοντας καθαρίσει ήδη στην περιοχή τα ερείσματα και τα πρανή, έχει προβεί σε επούλωση λάκκων με ασφαλτικό υλικό, σε κόψιμο χόρτων εντός των ειδικών διαδρομών, σε τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας σε μήκος 400μ και σε τοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης.

Ο αγώνας είναι ένας από τους λίγους διήμερους αγώνες της χώρας και λόγω της ημερομηνίας επιλέχτηκαν παραθαλάσσιες τοποθεσίες για τη διεξαγωγή του, κάτι που θα προσελκύσει πλήθος θεατών και συμμετεχόντων» δηλώνει σχετικά η Αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Οι  επιδόσεις  που επιτυγχάνονται  στον  αγώνα προσμετρώνται  στο  Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτου και πιο συγκεκριμένα στο Περιφερειακό Κύπελλο Κεντρικής Ελλάδας. Αυτό σημαίνει υψηλότερος συντελεστής βαθμολογίας κάτι που αυτομάτως αποτελεί δέλεαρ για τους συμμετέχοντες που πέραν της ενδιαφέρουσας χάραξης του αγώνα θα δουν και τους κόπους τους να ανταμείβονται με επιπλέον βαθμούς».