noodles volos banner

Με απόλυτη επιτυχία έκλεισε το 2015 για την ΜΟΤΟΛΕΒ

Με απόλυτη επιτυχία έκλεισε το αγωνιστικό για τους αθλητές της ΜΟΤΟΛΕΒ το Σαββατοκύριακο 12-13 στο Drag-Day στο φιλόξενο αεροδρόμιο του Στεφανοβικείου. Η τελευταία αγωνιστική συμμετοχή των αθλητών της Λέσχης αφορά τους αθλητές του Dragster που συμμετείχαν με αρκετές διακρίσεις σε πολλές κατηγορίες του αθλήματος. Στο μεταξύ στις 22 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. της ΜΟΤΟΛΕΒ. Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής:

“Με μεγάλη προσέλευση μελών πραγματοποιήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 2015  η  Γενική Συνέλευση  της ΜΟΤΟΛΕΒ. στο εντευκτήριό της στην Φυτόκου 8, στη Ν. Ιωνία. Με το πέρας της Γ.Σ. τα μέλη της ΜΟΤΟΛΕΒ έπειτα από ψηφοφορία ανέδειξαν νέο ΔΣ. 'Έτσι λοιπόν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που συγκροτήθηκε για την επόμενη διετία  είναι:
Πρόεδρος Ζούχας Ευστάθιος
Γεν. Γραμματέας Ζωγράφου Μαρία
Ταμίας Σφλότσος Γεώργιος
'Έφ. Υλικού και Εντευκτηρίου Ακριβός Ευστάθιος
'Έφ. Εκδρομικού και Αγωνιστικού Σιγανός Δημήτριος
Επίσης εκλέχθηκαν εκπρόσωποι για την Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία:
Αναπληρωματικοί αντιπρόσωποι: Βαφίνης Ιωάννης, Καλοστύπης Δημήτρης, Θωμάς Κακαδιάρης, Τσαλούχας Αλέξανδρος.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη τα οποία μας τίμησαν με την ψήφο τους και τους ευχόμαστε καλά χιλιόμετρα. Σας περιμένουμε όλους στο εντευκτήριό μας που λειτουργεί κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο από 20:00 έως  24:00. Για τυχόν επικοινωνία μπορείτε να απευθυνθείτε στο  τηλ:2421068098, και στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε σχετικά με τις δράσεις  της ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.motolevolos.blogspot.com και στο προφίλ του facebook Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Βόλου.”