noodles volos banner

Επιτυχίες για τους οδηγούς του ΟΜΑΘ

 

Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο αγώνες κι επιτυχίες για τον Όμιλο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας. Στην ανάβαση Τοξοτών Ξάνθης όπου οι δύο συμμετοχές του ομίλου είχαν ως αποτέλεσμα μία πρώτη θέση και μία δεύτερη θέση.

 

Ο Κώστας Ψιλιώτης δεν αντιμετώπισε προβλήματα με τον ανταγωνισμό επικρατώντας με το πολύ δυνατό Caralis Ford Escort MKII του στην κατηγορία 1601κ.εκ.-2000 κ.εκ. στην ίσως πιο ανταγωνιστική κατηγορία του αγώνα. Μάλιστα ο Βολιώτης αθλητής έχει καταφέρει το απόλυτο με δύο συμμετοχές στο κύπελλο αναβάσεων/ταχύτητας και δύο νίκες στην κατηγορία του. Ο Πάνος Αναστασίου είδε να επιβραβεύονται οι κόποι όλης της χρονιάς. Ο νεαρός αθλητής συμμετείχε σε αρκετές αναβάσεις το 2015 και στην τελευταία του προγράμματός του, κατάφερε να ανέβει στο βάθρο της μεικτής κατηγορίας 1401 κ.εκ.-1600 κ.εκ. 
Χρονιά πειραματισμού είναι σίγουρα το 2015 για τον Βασίλη Πρίντζιο.Η Opel Ascona του αποδείχθηκε πολύ δυνατή για την index 14 όπου και δήλωσε συμμετοχή με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στην index 13 χωρίς όμως να καταφέρει κάτι καλό εκεί στην πρώτη του μόλις επίσημη συμμετοχή σε αγώνα dragster.
Πλέον το βλέμμα στρέφεται στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο και στο Φθινοπωρινό ράλλυ Αμαρύνθου με το δίδυμο Πλάγου-Ρέντη να κυνηγάνε την νίκη στην Α6 που θα τους εξασφαλίσει όχι μόνο και την μαθηματική κατάκτηση του πανελληνίου κυπέλλου ράλλυ στην κλάση Α6 αλλά και το πρωτάθλημα της κατηγορίας F2.

Last modified onFriday, 23 October 2015 18:05