noodles volos banner

Στο Πήλιο το Ιστορικό Ράλι Ολύμπου 2015

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το αυθεντικό και εντυπωσιακό 4ο Ιστορικό Ράλι Όλυμπου 2015 που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2015 στο Πήλιο και που θεσμοθέτησε για πρώτη φορά το Δίκτυο "ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ" (Ελασσόνα-Θεσσαλία) και η Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων Βόλου (ΛΕΚΟΒ), το έτος 2012.
Το ράλι υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο για 4η συνεχή χρονιά σε συνεργασία, πλέον, με την πανίσχυρη Λέσχη Κλασσικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας (ΛΕΚΑΜ), που εγγυάται την τήρηση όλων των προδιαγραφών που προβλέπονται και την υποστήριξη της FIVA, της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ, της ΛΕΚΟΒ και του Συλλόγου Κλασσικών Αυτοκινήτων Λάρισας (ΣΚΑΛ).
Το ιστορικό Ράλι Ολύμπου που έχει ως κέντρο και σημείο αναφοράς τον μυθικό Όλυμπο και τη Θεσσαλία, αλλάζει κάθε χρόνο τις διαδρομές του έτσι ώστε όλη η Θεσσαλία, αλλά και οι όμορες Περιφέρειες να εντάσσονται στις διαδρομές του, με αποτέλεσμα οι φανατικοί του, πλέον, φίλοι να γνωρίζουν τους πανέμορφους προορισμούς της Θεσσαλίας και της Ελλάδας, τον πολιτισμό τους, τους αρχαιολογικούς χώρους, τα μοναδικά τοπικά προϊόντα και τους φιλόξενους κατοίκους της ελληνικής υπαίθρου που κάθε χρόνο υποδέχονται τα ελληνικά και ξένα πληρώματα με ιδιαίτερη αγάπη.
Στη φετινή διοργάνωση η εκκίνηση (Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015) θα γίνει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, Βόλο, ενώ οι διαδρομές που κόβουν την ανάσα θα γίνουν στο Πήλιο που θα έχει την τύχη να φιλοξενήσει πανέμορφα κλασσικά αυτοκίνητα-αντίκα, που σπάνια, πλέον, συναντά κανείς στους δρόμους. Ο τερματισμός θα γίνει στο "βουνό των θεών", στον Όλυμπο.
Κεντρικός Συντονιστής Αγώνα-Εγγραφές: ΛΕΚΑΜ: Πρόεδρος Τσάλιος Γεώργιος Κιν.6975-909100, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.