noodles volos banner

Διακρίσεις για τους αθλητές της ΛΑ Βόλου στο ράλι Όθρυς

Με μια αγκαλιά κύπελλα και πλατειά χαμόγελα έφυγαν οι Αθλητές της Λ.Α.Βόλου από το 8ο Ράλι Όθρυς στον Αλμυρό το Σαββατοκύριακο 9 – 10 Μαΐου.

 

Ξεκινώντας από την Ν2 όπου οι Αναστασίου Μάκης – Ζαβλάνος Μάριος με Peugeot 106 S16 τερμάτισαν τρίτοι σε μια κλάση με ελάχιστες συμμετοχές. Η τύχη του πρωτάρη Ζαβλάνου έφερε χαμόγελα και στον Αναστασίου, και έπεται συνέχεια!

Στην Α6, σε μια κλάση με πολύ έντονο συναγωνισμό και με έμπειρους διεκδικητές οι Σωτηρίου Αποστόλης – Καστανιώτης Πάρις με το κίτρινο Peugeot 106 S16, μετά από απουσία αρκετών ετών απέδειξαν ότι δεν ξέχασαν το πώς οδηγούν και κατέλαβαν την 12η θέση στη Γενική και 3ο πλήρωμα στους αθλητές της Λέσχης. Στην Α7 οι Σαλταγιάννης Ευάγγελος – Βεργοζήσης Απόστολος με το ΕΤΕΚΑ Honda Civic Type R απέδειξαν πολλά σε πολλούς κατακτώντας την 8η θέση στη Γενική, 5η στην F2, 2η στην Α7 και 2ο πλήρωμα από τους αθλητές της Λέσχης.

Οι Σταφυλοπάτης Αντώνης – Τσιούκας Θανάσης με το Opel Astra opc στην Α8, παρά το ότι έμειναν στα μέσα της 3ης Ε.Δ. με μόνο δύο ταχύτητες στο κιβώτιο κατάφεραν και έφεραν πίσω στην ράμπα του τερματισμού το αυτοκίνητο κατακτώντας την 6η θέση στη Γενική, 2η στην Α8 και 1ο πλήρωμα αθλητών της Λέσχης. Στην ίδια κλάση οι Παναγιωτόπουλος Άκης – Πέπας Σοφοκλής με το Subaru Impreza Sti έφεραν το αυτοκίνητο στην 3η θέση της Α8. Γουρλής και εδώ ο Πέπας!

Οι Γιώργος Μπαλντούνης – Μαυρογένη Ειρήνη με το πολυαγαπημένο Ford Escort MK II, είχαν μια άτυχη στιγμή στα πρώτα χιλιόμετρα της πρώτης ειδικής ΟΘΡΥΣ, με αποτέλεσμα να πέσουν πολύ πίσω στην κατάταξη. Μπαίνοντας όμως στην δεύτερη ειδική το Ford άρχισε να ¨πυροβολεί¨ κάνοντας 9ο χρόνο και στην επόμενη ειδική του δεύτερου πλέον σκέλους τον 3ο χρόνο! και στην τελευταία τον 5ο! Τελικό αποτέλεσμα, 14η Γενικής και 10η στην F2.

Οι Περγάμαλης Γεώργιος – Τράικος Στάθης με το Ford Sierra Cosworth , δεν τα πήγαν και άσχημα μαζεύοντας εμπειρίες, υποσχόμενοι πολλά περισσότερα για το μέλλον.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου, συγχαίρει τους αθλητές της και τους εύχεται και στους επόμενους αγώνες ανάλογες επιτυχίες, κάτι που είναι σίγουρο!!

 

Last modified onTuesday, 19 May 2015 08:27