noodles volos banner

Σε εντατικούς ρυθμούς οι προετοιμασίες για το Ράλι Όθρυς

Οι προετοιμασίες για το προσεχές 8ο Rally Όθρυς προχωρούν σε εντατικούς ρυθμούς και οι συνεργασίες για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση βρίσκονται σε εξέλιξη. Τους διεκδικητές του πανελληνίου Κυπέλλου Ράλι Ασφάλτου θα υποδεχθεί στα τέλη της επόμενης εβδομάδας η πόλη του Αλμυρού και το Ράλι Όθρυς, το οποίο διοργανώνεται από την Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου και τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αλμυρού.

Το ενδιαφέρον αποδεικνύεται ιδιαίτερα αυξημένο και οι παροχές πολλές για το 8ο Ράλι Όθρυς και όλα δείχνουν πως και στην φετινή του εκδοχή ο αγώνας θα υποδεχθεί τους κορυφαίους του θεσμού προσφέροντας εντυπωσιακό θέαμα και επιδόσεις. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ο 2ος γύρος του Κυπέλλου, διεξάγεται για 8η συνεχόμενη χρονιά και διαδραματίζεται σε διαδρομές του Όρους Όθρυς στις 9-10 Μαΐου. Οι πρωταγωνιστές του θεσμού θα αναμετρηθούν σε δύο ασφάλτινες διαδρομές συνολικού μήκους 50χλμ, όμορφες και θεαματικές που στην κυριολεξία τα έχουν όλα!
Πέραν, όμως, του ενδιαφέροντος που θα προκύψει από τις μάχες των αυτοκίνητων, τα βλέμματα των θεατών θα κλέψει η Πανηγυρική Εκκίνηση το Σάββατο το απόγευμα στις 19:30, η οποία θα φιλοξενήσει ο χώρος της εμποροπανήγυρης στην πόλη του Αλμυρού σε ένα χώρο όμορφο και άνετο για τους συμμετέχοντες, με εύκολη πρόσβαση για τους θεατές και με πολύ μεγάλο χώρο παρκινγκ για όλους.
Ο συγκεκριμένος χώρος θα φιλοξενήσει και την Αφετηρία του αγώνα την Κυριακή το πρωί στις 09:42, το Service Area των αυτοκινήτων καθώς και τον τερματισμό και την απονομή των επάθλων στους νικητές του αγώνα. Το Σάββατο 9/10 το μεσημέρι από τις 14:00 έως τις 16:00 ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων, λίγο έξω από τον Αλμυρό στο χωριό Πλάτανος και στο κατάστημα ελαστικών Γ. Φώτου-Κ. Ράπτης.
Οι δηλώσεις συμμετοχής έληξαν την Παρασκευή 1 Μαΐου στις 10:00 το βράδυ, αλλά δόθηκε παράταση των αιτήσεων λόγω της αργίας της Πρωτομαγιάς, με την έγκριση της Ομοσπονδίας. Νέα ημερομηνία για τις τελευταίες αιτήσεις σήμερα Δευτέρα 4.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο-fax της Λέσχης 24210 55339, καθώς και στα κινητά του Προέδρου κ. Δημήτρη Γαρουφαλιά 6947 156759 και του Γραμματέα κ. Γεώργιος Μπέτα 6944 590640.

unnamed