noodles volos banner

Κλασική οχηματοδρομία Πηλίου

To Vespa Club Volos και η Λέσχη Ιστορικών Οχημάτων Βόλου (Λ.Ι.Ο.Β.) διοργανώνουν την 1η Κλασική Οχηματοδρομία Πηλίου την ερχόμενη Κυριακή 19 Απριλίου.
Με εκκίνηση από την παραλία του Βολου και με μια όμορφη διαδρομη που θα περάσει από Αγριά-Λεχώνια-Αγ.Βλάσιο-Αγ. Γεώργιο-Πινακάτες-Βυζίτσα-Μηλιές-Καλά Νερά, τα ιστορικά οχήματα θα διασχίσουν ένα όμορφο κομάτι του Πηλίου.
Τα πληρώματα με τα οχήματά τους θα αρχίσουν να συγκεντρώνονται στην παραλία, μπροστά από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Παπαστράτος) από τις 9:30 το πρωί της Κυριακής και θα εκτίθενται στο κοινό της πόλης μέχρι την αναχώρησή τους στις 11:30.
Αναμένονται συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, και δεκτά είναι όλα τα οχήματα άνω των 20 ετών, σε καλή κατάσταση, και με ασφαλιστήριο σε ισχύ. Δεν υπάρχει παράβολο συμμετοχής και δεν είναι υποχρεωτικό οι συμμετέχοντες να ανήκουν σε κάποια λέσχη. 
Θα γίνει ανασυγκρότηση και ολιγόλεπτη στάση στο Σταθμό των Μηλεών και η εκδήλωση θα καταλήξει στα Καλα Νερα όπου θα διεξαχθουν αγωνίσματα δεξιοτεχνίας και θα υπάρξει γεύμα και απονομές αναμνηστικών και μεταλίων των νικητών των αγωνισμάτων.
Η όλη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε.) μέλη της οποίας είναι οι διοργανώτριες λέσχες.