noodles volos banner

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το ράλι Όθρυς

Οι προετοιμασίες για το προσεχές 8ο Rally Οθρυς προχωρούν σε εντατικούς ρυθμούς και οι συνεργασίες για τη καλύτερη δυνατή διοργάνωση βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο αγώνας είναι ο δεύτερος από τους επτά του Κυπέλλου Ασφάλτου. Ο αγώνας διοργανώνεται και πάλι υπό την αιγίδα του Δήμου Αλμυρού που έχει αποδείξει ότι στηρίζει το μηχανοκίνητο αθλητισμό, εδώ και οκτώ συναπτά έτη με τη Δημοτική Αρχή και τη Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για έναν άψογο αγώνα στην περιοχή.Εκτός όμως από την Δημοτική Αρχή τον αγώνα αγκαλιάζουν και οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και οι επαγγελματίες. Ο αγώνας για μία ακόμη χρονιά θα διεξαχθεί στο ξακουστό και όμορφο βουνό των Τιτάνων την Όθρυς του Ν. Μαγνησίας.

Ο αγώνας Rally o οποίος μετρά στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου αλλά και στο Έπαθλο Κεντρικής Ελλάδος με (2) επαναλαμβανόμενες ασφάλτινες διαδρομές μήκους 50 χλμ, σε μια διαδρομή 102 συνολικών χλμ από Αλμυρό, Κωφοί,  Κοκκωτοί, Πλάτανος λίγα μόλις χιλιόμετρα από την πόλη του Αλμυρού.Το Σάββατο 9 Μαίου από τις 14:00 – 16:00 στον Πλάτανο Αλμυρού και στο κατάστημα Ελαστικών Γ. ΦΩΤΟΥ–Κ. ΡΑΠΤΗΣ ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων και εν συνεχεία στις 19:30 το απόγευμα στο χώρο εμποροπανήγυρης του Αλμυρού, η Πανηγυρική Τελετή Εκκίνησης του αγώνα. Εν συνεχεία τα αυτοκίνητα θα σταθμεύσουν μέσα στο Service Park έως το πρωί της Κυριακής 10 Mαίου και στις 09:30, θα εκκινήσει ουσιαστικά ο αγώνας. Ο Τερματισμός θα γίνει το μεσημέρι  της ίδιας ημέρας γύρω στις 14:00 στον ίδιο χώρο.  

Θεατές και αγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να αγωνισθούν σε δύο ειδικές διαδρομές όμορφες και θεαματικές που στην κυριολεξία τα έχουν όλα! Το Service Park θα γίνει στο χώρο της εμποροπανήγυρης στην πόλη του Αλμυρού, σε ένα χώρο όμορφο και άνετο για τους συμμετέχοντες, με εύκολη πρόσβαση για τους θεατές και με πολύ μεγάλο χώρο παρκινγκ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν τη Δευτέρα 13 Απριλίου και λήγουν την Παρασκευή 1 Μαίου και ώρα 10:00 το βράδυ.

Η Λ.Α.ΒΟΛΟΥ παρέχει ΕΚΠΤΩΣΗ 30€ σε κάθε συμμετοχή…!

Ο Δήμος Αλμυρού παρέχει:

  •         Διανυκτέρευση σε όλα τα πληρώματα (θα δοθεί στον Τ.Ε. το ποσό των 40€)   
  •         Γεύμα που θα δοθεί μετά τη Πανηγυρική Τελετή Εκκίνησης.

Η απονομή των επάθλων στους νικητές θα γίνει στον χώρο του Τερματισμού την Κυριακή 10 Μαίου και ώρα15:00.

Η Λ.Α.Βόλου με την υλική και ηθική υποστήριξη του  Δήμου Αλμυρού είναι πανέτοιμη για τη διεξαγωγή ενός ακόμη Ράλλυ ΟΘΡΥΣ υψηλών προδιαγραφών σε επίπεδο ασφάλειας και ποιότητας, πάντοτε στο πνεύμα των δύσκολών καιρών που διανύουμε και οι αγωνιζόμενοι να προσφέρουν θέαμα αντάξιο των προσδοκιών των θεατών που όλοι ελπίζουμε πως θα βρεθούν στις ¨κερκίδες¨ του βουνού των Τιτάνων ΟΘΡΥΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο,fax της Λέσχης 24210 55339,καθώς και στα κινητά του Προέδρου κ. Δημ Γαρουφαλιά 6947 156759 και του Γραμματέα κ. Γεώργ Μπέτα 6944 590640 - www.lavolos.gr – email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.