noodles volos banner

Αποδεκτή η πρόταση για αναβολή των "ύποπτων" αγώνων

Το ΔΣ της διοργανώτριας αρχής που έγινε την Παρασκευή δεν αφορούσε μόνο στον οικονομικό απολογισμό και την ενημέρωση για την επαφή που είχε ο Σπύρος Καλογιάννης με τον υφυπουργό Σταύρο Κοντονή σχετικά με την πάταξη της βίας. Η διάρκειά του ήταν δίωρη και οι εντάσεις δεν έλειψαν. Ο πρόεδρος Σπύρος Καλογιάννης επανέφερε την πρόταση που είχε κάνει και πέρυσι και σημείωσε ότι θα πρέπει να συσταθεί μία επιτροπή αποτελούμενη από μέλος της Football League, της EΠΟ και της Πολιτείας. Αυτή θα ενημερώνεται 10 λεπτά πριν τη σέντρα των αγώνων από τη Sportradar σχετικά με το αν κάποιος είναι «φορτωμένος» στοιχηματικά. Εάν συμβαίνει αυτό, τότε η αναμέτρηση θα οδηγείται σε αναβολή και θα διεξάγεται την επόμενη μέρα! Η πρόταση αυτή έγινε αποδεκτή από το σώμα και θα κατατεθεί στην ΕΠΟ.

Συστάσεις για τις φωτοβολίδες
Σε ό,τι αφορά στα μέτρα κατά της βίας, ο Καλογιάννης ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη για την πρόσφατη επαφή που είχε με τον υφυπουργό, Σταύρο Κοντονή. Στάθηκε στην απόφαση ότι με τη ρίψη δεύτερης φωτοβολίδας το ματς θα διακόπτεται και συνέστησε την προσοχή όλων τώρα που το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται. Παράλληλα επανέλαβε ότι απαγορεύονται ρητώς τα υβριστικά ή με ρατσιστικό περιεχόμενο πανό.
Παράλληλα, εγκρίθηκε ομόφωνα ο οικονομικός απολογισμός ως τις αρχές Μαρτίου και ο οικονομικός προϋπολογισμός ως το τέλος της σεζόν. Υπήρξαν, βέβαια, κάποια παράπονα σχετικά με τις κλίμακες που υπάρχουν σε ό,τι αφορά στα έσοδα ομάδων. Όχι σχετικά με την εμπορικότητα, αλλά σχετικά με τις οφειλές που έχουν προς ποδοσφαιριστές.

πηγή flnews.gr