noodles volos banner

Πήρε το ντέρμπι με τη Ζάκυνθο η Λαμία

Η Λαμία κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα της Football League, αφού ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι με τη Ζάκυνθο. Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής, η ομάδα της Λαμίας, επικράτησε με 2-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15’ με αυτογκόλ του Αποστόλου που στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα του Ξενοδόχοφ με προβολή. Ο Ρεπετσάς με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0 στο 51’ και έδωσε σαφές προβάδισμα στην ομάδα του για τους τρεις βαθμούς. Η Ζάκυνθος το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να μειώσει με τον Λέκκα στο 65’. 

Η Λαμία είχε και δοκάρι στο 31' με τον Ντελέκο, με τον Ξενοδόχοφ αρχικά να αποκρούσει το σουτ του και στη συνέχεια η μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει κόρνερ. Στο 83' αποβλήθηκε από τον πάγκο ο προπονητής της Ζακύνθου, Ντάνι Ακίνο, λόγω διαμαρτυρίας. 

ΛΑΜΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Κωστόπουλος, Ρεπετσάς, Κακαράς, Φατιόν, Πέρεθ, Ομπράντοβιτς, Ντελέκος (40' Αντωνόπουλος), Αν. Καμαρά (90' Σωτηράκος), Νεόφυτος (82' Νικλητσιώτης).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Καλλιβωκάς, Νόνης, Μπλέτσας (46' Στασινόπουλος), Τσόπελας, Λέκκας (73' Πιτταράς), Ευθυμιάδης (58' Παπαδημητρίου), Καμπούρης, Αποστόλου, Κρολ, Πλαβούκος.

 

Last modified onFriday, 06 March 2015 19:52