noodles volos banner

"Δικαιούμαστε να κάνουμε όνειρα"

Δίκαιη χαρακτήρισε την πρόκριση ο Νίκος Παπαδόπουλος, καθώς ανέφερε ότι η ομάδα του άξιζε χθες την πρόκριση και έπρεπε να την έχει πάρει νωρίτερα. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ηρακλής και ο μεγαλομέτοχος, Σπύρος Παπαθανασάκης.

Νίκος Παπαδόπουλος: «Ήρθαμε διαβασμένοι. Απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα μεσοεπιθετικα. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά από μία ανύπαρκτη φάση ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Μετά είχαμε νευρικότητα και δεχτήκαμε το δεύτερο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο και στην παράταση ήμασταν κυρίαρχοι, κρατήσαμε μπάλα και όταν παίζαμε δέκα εναντίον δέκα. Δικαιούμασταν την πρόκριση νωρίτερα. Κάποιοι θα μιλήσουν για τύχη. Εγώ δεν πιστεύω στην τύχη. Στο τέλος κερδίζει αυτός που άξιζε την πρόκριση. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που κάνουν περήφανο τον κόσμο και τον πρόεδρο. Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε και μας δίνει τεράστια δύναμη. Εγώ πρέπει να σκεφτώ το επόμενο ματς και να διαχειριστούμε την κούραση και την πρόκριση. Ακολουθεί ματς πρωταθλήματος και η επιτυχία με την αποτυχία είναι πολύ κοντά. Συγχαρητήρια στα παιδιά που κατέθεσαν ψυχή».
Για το μήνυμα που στέλνει ενόψει και των πλέι-οφ: «Έχουμε δείξει ότι είμαστε καλή ομάδα. Με στεναχωρεί που δεχτήκαμε δύο γκολ. Ευτυχώς δεν κοστίσανε. Υπάρχει η βάση στον Ηρακλή. Θα είναι δύσκολα τα πλέι-οφ, ανεξαρτήτως της διαφοράς που θα έχουμε. Και όποιος κατάλαβε τι εννοώ, κατάλαβε».
Για τον μεγαλομέτοχο: «Ο πρόεδρος είναι η καλύτερη μεταγραφή της ομάδας. Έβαλε σε μία τάξη την ομάδα, έχει πολύ πάθος και αυτό είναι ωραίο. Αρέσει στους παίκτες και στον κόσμο. Ήρθε και μας έδωσε κουράγιο. Του δώσαμε χαρά και ελπίζω να του δώσουμε στο τέλος. Γιατί αυτό που θα κάνουμε στο τέλος είναι το πιο σημαντικό».
Σχετικά με την προοπτική η ομάδα να φτάσει στον τελικο:  «Εδώ που φτάσαμε δικαιούμαστε να κάνουμε όνειρα. Με όποιον αντίπαλο και αν κληρωθούμε, θα είναι καλός. Εγώ όμως τώρα σκέφτομαι το επόμενο ματς. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου».

Σπύρος Παπαθανασάκης: «Μπράβο στα παιδιά, έχουμε πολύ καλή ομάδα και τα παιδιά το πιστεύανε. Εγώ ήθελα να το τελειώσουμε το παιχνίδι πιο νωρίς αλλά έστω και έτσι, είμαστε χαρούμενοι για την πανάξια πρόκριση που πήραμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, με μοναδικό στόχο ο Ηρακλής να πάει εκεί που του αξίζει».