noodles volos banner

Εύκολο απόγευμα για την Παναχαϊκή

Εύκολο απόγευμα, για την Παναχαϊκή, καθώς επικράτησε 3-1 του Φωστήρα, στην Πάτρα, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Football League. 

Οι Πατρινοί στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής ήθελαν μια εύκολη νίκη, απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας. Η Παναχαϊκή, κέρδισε εύκολα τον Φωστήρα, που κατάφερε να ισοφαρίσει στην εκπνοή του ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν καλύτεροι της ομάδας του Ταύρου. Είχαν τον έλεγχο του αγώνα και θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα γκολ . Οι λιγοστοί που βρέθηκαν στο γήπεδο, περίπου 250 ευχαριστήθηκαν από το θέαμα. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Σπανού, μπήκαν δυνατά, προηγήθηκαν εκ νέου πριν ολοκληρωθεί το πρώτο λεπτό και ταυτόχρονα έβαλαν γρήγορα τέλος στις ορέξεις της ομάδας του Βαζέχα.

Η Παναχαϊκή, ήθελε και μια «εύκολη» νίκη,  γιατί την Τρίτη, για την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει στο ντέρμπι κορυφής την ΑΕΚ, που δεν αγωνίζεται καθώς έχει το «ρεπό» της.

Το σκορ άνοιξε στο 27. Ο Παντελάκης ανέτρεψε τον Στεργίδη και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Ο Κυβέλιδης εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-0.  

Στο 37 μετά από λάθη των αμυντικών και ιδιαίτερα του Γεωργάκοπουλου, ο Σμυρλής ισοφάρισε σε 1-1.  

Ο Στεργίδης, αμέσως μετά την σέντρα, πήρε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και με άψογο πλασέ έβαλε μπροστά εκ νέου την ομάδα του.  Στο  67’ ο Κοντοχρήστος, με όμορφη σέντρα βρήκε τον Κυβελίδη και με σουτ στην κίνηση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπότου, κάνοντας το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ.     

Οι συνθέσεις

Παναχαϊκή (Δ. Σπανός): Γεωργακόπουλος, Ασίγκμπα, Γκαντιάγκα, Αλμπι, Σούλης, Κοντοχρήστος, Αναστασόπουλος, Στεργίδης (76' Ντα Κόστα), Ζλατκόφσκι (52' Κορέτας), Μπουντόπουλος, Κυβελίδης (76' Μαρουκάκης).

Φωστήρας (Κ. Βαζέχα): Μπότος, Παντελάκης (50' Ζυγογιάννης), Βλάχος, Αχείμαστος, Γενιτσαρίδης, Μπελέρης, Μουστόγιαννης, Ράμα, Σιώπης (62' Ιμεράι), Σμυρλής, Γκάτσεσα (70' Ποτουρίδης).