noodles volos banner

"Όσο είμαι πρόεδρος, δεν αφήνω κανέναν να φεσώσει την ομάδα"

Στο Ράδιο Ένα 102,5 και τον Γιάννη Αναστασίου μίλησε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, Γιάννης Ξάνθης.

Για το νέο μοντέλο της ομάδος, ανέφερε: "Είναι εξαιρετικός ως προπονητής ο Λεωνίδας Μπίλης με το σκεπτικό να δουλέψει με τις μικρές ηλικίες γιατί στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ακαδημίες και να στηριχθούμε στα δικά μας παιδιά με λίγες προσθήκες από μισθοφόρους και έτσι κάθε χρόνο να έχουμε μια ομάδα με 20 παιδιά δικά μας και 5-6 εκτός νομού. Τελείωσε το να παίρνουμε κάθε χρόνο 26 μισθοφόρους. Θα στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις. Έχουμε δυνάμεις, θα προχωράμε. Δεν έχουμε, θα καθόμαστε εκεί που είμαστε".

Για το ενδεχόμενο να προκύψει κάποιος επενδυτής, είπε: "Όσοι κάνουν τους επενδυτές είναι εν δυνάμει φυλακισμένοι. Για να έρθει κάποιος επενδυτής να αναλάβει τη Νίκη, θα πρέπει να έρθει να θέσει υποψηφιότητα, να εκλεγεί, να γίνει πρόεδρος και να αναλάβει. Το να φωνάξω εγώ κάποιον να τρέξει την ομάδα στη Γ' Εθνική, δεν μπορεί να γίνει νόμιμα. Όσο είμαι πρόεδρος δεν αφήνω κανέναν να φεσώσει την ομάδα γιατί τώρα υπογράφω εγώ. Αν ανέβουμε κατηγορία που το εύχομαι και νομίζω είναι εφικτό, από εκεί και πέρα καλούμε τον κόσμο, καλούμε τους Βολιώτες και τους λέμε: η ομάδα για να τρέξει θέλει 1 εκατομμύριο. Είμαστε διατεθειμένοι δέκα άτομα να βάλουμε από 100; Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ΠΑΕ. Δεν βρίσκονται τα άτομα; Είμαστε ανοικτοί σε προτάσεις με δεδομένα που θα κατοχυρώνουν αυτά που θα πει ο επενδυτής ότι θα τα βάλει. Όχι αεριτζίδικες προτάσεις. Πρώτα πρόταση στους Βολιώτες επιχειρηματίες γιατί μπορούν να βρεθούν άνθρωποι που θα θέλουν να έχουν κέρδος από μια ομάδα χωρίς χρέη, θα ενδιαφερθούν πολλοί. Πρέπει να αντιληφθεί ο κόσμος ότι επενδυτές είμαστε εμείς, είμαστε όλοι. Έχει η Νίκη 2000 φιλάθλους; Ελάτε όλοι να πάρουμε 2000 διαρκείας".
Για το γήπεδο σχολίασε: “Νομίζω ότι το να πιέσω περισσότερο για να εξασφαλίσω χρηματοδότηση για το γήπεδο, ήταν ανέφικτο. Μας έχουν πει ότι μετά τον Σεπτέμβριο να το δούνε, έχω μιλήσει προσωπικά με τον κ. Κοντονή. Θα ρετουσάρω το γήπεδο. Ήδη ξεκίνησαν τα έργα. Χρειάζονται 50-60 χιλιάδες. Στα δύο γήπεδα βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο. Τώρα θα ξεκινήσει το κυρίως γήπεδο, η “Κλούβα”. Κάλεσα τον κόσμο, τους τεχνίτες να βοηθήσουν, όχι δωρεάν αλλά στο κόστος".

Φ.Γ.

Last modified onThursday, 07 May 2015 12:29