noodles volos banner

Η Νίκη έχει ανάγκη από προτάσεις, πράξεις και λύσεις και όχι από κριτική

 

Την ερχόμενη Δευτέρα μέσα από τη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης, δίδεται η δυνατότητα σε όλους όσοι μέχρι τώρα περιορίζονταν στην κριτική, να μη μείνουν μόνο στα λόγια, αλλά να αναλάβουν… δράση…

«Έξω από τον χορό, πολλά τραγούδια λέγονται», λέει ο θυμόσοφος λαός και μέσω της Γενικής Συνέλευσης και των εκλογών, μπορούν όλοι όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να βοηθήσουν να μπουν στον… χορό και να το δείξουν έμπρακτα.

Η Νίκη αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη, από προτάσεις υλοποιήσιμες, από πράξεις, λύσεις και όχι από κριτική, που δεν κοστίζει τίποτα. Στη Γενική Συνέλευση πρέπει να συμμετέχουν όσο στο δυνατόν περισσότεροι Νικιώτες. Είναι αναγκαίο ώστε να βγουν σαφή συμπεράσματα και να ακουστεί η «φωνή» των φιλάθλων, οι επιθυμίες τους και τα αιτήματα τους.

Δεν είναι εύκολες οι καταστάσεις για τη Νίκη. Αλλά αν ο κυανόλευκος σύλλογος μπορέσει να γίνει πάλι οικογένεια και να προχωρήσει μπροστά με ενότητα και βάζοντας από κοινού στόχους και πλάνο, τότε τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και η ανηφόρα πιο εύκολη.

Ένα πλάνο ήδη υπάρχει. Αλλά χρειάζεται η σύμπνοια και η έγκριση του Νικιώτικου λαού για να προχωρήσει… Όπως και η στήριξη του στη νέα διοίκηση που θα εκλεγεί.

Δεν πρέπει να λείψει κανείς λοιπόν από αυτή τη Γενική Συνέλευση και η κυανόλευκη «φωνή» που θα καθοδηγήσει τους νεοεκλεγέντες να γίνει πιο δυνατή και σαφής. Η πορεία της ομάδας προς το επόμενο πρωτάθλημα, το γήπεδο, το πλάνο, η κατηγορία, είναι μία υπόθεση όλης της Νίκης και όχι μόνο αυτών που διοικούν. Για να μην αφεθεί λοιπόν η ιστορία της ομάδας στην τύχη της, οι Νικιώτες θα πρέπει να δείξουν έμπρακτο ενδιαφέρον μέσω της Γενικής Συνέλευσης. Δεν πρέπει να λείψει κανείς... 

 

Last modified onWednesday, 11 March 2015 10:45