noodles volos banner

Εξελίξεις μετά τις εκλογές

Νηνεμία στη Νίκη Βόλου όπως άλλωστε το τελευταίο δίμηνο... Η ερασιτεχνική βαδίζει σε γενική συνέλευση ώστε να προκηρυχθούν εκλογές και να προκύψει νέο διοικητικό συμβούλιο. Μέχρι να συμβεί όμως αυτό, περί τα τέλη Μαρτίου, δεν αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στον κυανόλευκο σύλλογο. Κι αυτό γιατί όλα θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις που θα πάρουν τα νέα άτομα της διοίκησης, ενώ το θέμα της κατηγορίας παραμένει πάντα σε εκκρεμότητα, με πιθανότερο σενάριο τη συμμετοχή στη Γ' Εθνική, παρά τις ...φωτιές που άναψε προσφάτως στέλεχος της ΕΠΟ.

Αυτό που θα πρέπει να απασχολήσει τα άτομα που ασχολούνται και θα ασχοληθούν με την ερασιτεχνική Νίκη Βόλου είναι η αναδιοργάνωση του συλλόγου και η συσπείρωση του κόσμου. Η Νίκη Βόλου είναι “μαγαζί γωνία” όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές -η λέξη μαγαζί βεβαίως σε εισαγωγικά-και τη δυναμική της δεν έχουν πολλές ομάδες. Πρέπει να γίνει ένας έλεγχος με τα μέλη της ερασιτεχνικής, ποια είναι οικονομικώς τακτοποιημένα, ποια πρέπει να διαγραφούν, ποια χρωστούν συνδρομές, ένα ξεκαθάρισμα στο μητρώο των μελών του συλλόγου. Και ένα πολύ σημαντικό θέμα είναι η οργάνωση τμήματος μάρκετινγκ. Εφόσον η Νίκη Βόλου συμμετάσχει στη Γ' Εθνική (κάτι που προϋποθέτει αδυναμία συμμετοχής στη Football League από την ΠΑΕ του Ανδρέα Πάτση), αναγκαία κρίνεται η συγκρότηση εντός τμήματος μάρκετινγκ, ώστε να βρεθούν χορηγοί που θα στηρίξουν τη νέα προσπάθεια. Η Νίκη σίγουρα θα έχει μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο της, αλλά δεν αρκεί αυτή για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Χρειάζονται χρήματα από διαφημίσεις και χορηγίες και το όνομα της ομάδας μπορεί να τις τραβήξει... Εκτός κι αν βρεθεί ένας επενδυτής που έρθει σε συμφωνία με την ερασιτεχνική, όπως συνέβη στις περιπτώσεις της ΑΕΚ, του Άρη και της Λάρισας. Αυτό όμως το σενάριο προς το παρόν φαντάζει απίθανο...
Η ερασιτεχνική Νίκη πρέπει να χτιστεί σε ...επαγγελματικές βάσεις για να δημιουργηθεί κάτι καλό στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με παίκτες κυρίως από τη Μαγνησία και το φυτώριο του συλλόγου, με παίκτες που θα επαναφέρουν ως προτεραιότητα το συναίσθημα και όχι τις χρηματικές απολαβές. Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή για αρκετό διάστημα ακόμη μέχρι να ανακοινωθούν αποφάσεις για όλα τα ζητήματα από τη διοίκηση, μπορεί όμως με τις επικείμενες εκλογές, να έχει το δικό του λόγο.