noodles volos banner

Με το βλέμμα στη Γενική Συνέλευση

Με το βλέμμα στη Γενική Συνέλευση της 16ης Μαρτίου πορεύονται στη Νίκη Βόλου. Οι εκλογές που θα προκηρυχθούν θα αφήσουν ανοικτή την πόρτα σε όποιον θέλει να βοηθήσει να μπει στο νέο Διοικητικό Σχήμα και η διοίκηση αναμένεται να προχωρήσει «ενισχυμένη» μπροστά. Είτε με νέα μέλη, είτε με ψήφο εμπιστοσύνης. Σίγουρα στη διοίκηση θα μπουν μέλη της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαίρου, ώστε να έχουν και το… επίσημο να τρέξουν τις διαδικασίες. 

Φυσικά στη Νίκη έχουν το νου τους και στην ΕΠΟ, παρακολουθώντας τις εξελίξεις και περιμένοντας τη δική της Γενική Συνέλευση για να δουν αν η… ιδέα του αναπληρωτή γενικού διευθυντή της θα γίνει πράξη και οι ομάδες που θα αποφασίζουν να μην αγωνίζονται στη Football League, θα κάνουν «εκκίνηση» από την πρώτη τοπική κατηγορία. Στην κυανόλευκη ομάδα εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι κάτι τέτοιο δεν θα ισχύσει, ωστόσο περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις καθώς μετά αλλάζουν πολλά.

Παράλληλα προχωρά και το σχέδιο για το Παντελής Μαγουλάς, το οποίο χρειάζεται περίπου τρεις μήνες για να είναι έτοιμο από την έναρξη των εργασιών. Ηδη τέλη του μήνα και αρχές Απριλίου θα υπάρξουν εξελίξεις επί του θέματος. Πολλά εξαρτώνται πάντως και από τη συμμετοχή και τη στήριξη του κόσμου, στη νέα προσπάθεια που πάει να γίνει... Η συμμετοχή όσο περισσοτέρων φιλάθλων στη ΓΣ θα κάνει τη φωνή τους να ακουστεί και να υπάρξει ένα πιο ασφαλές συμπέρασμα για την επιθυμία του κόσμου της ομάδας.