noodles volos banner

Απολογιστική συνέλευση για εκλογές

Μιλώντας στο οπαδικό ραδιόφωνο της Νίκης Βόλου και τον Γιώργο Μαστρογιάννη, ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου, Γιάννης Ξάνθης επιβεβαίωσε ότι είναι ειλημμένη απόφαση για εκλογές ώστε να προκύψει νέο διοικητικό συμβούλιο. Θα γίνει απολογιστική συνέλευση με πιθανότερη ημερομηνία στις 16 Μαρτίου ώστε να προκηρυχθούν εκλογές.

“Οι συμπληρωματικές εκλογές είναι μεσοβέζικη λύση. Η διοίκηση της Νίκης Βόλου θέλει ανθρώπους που θα ενδιαφερθούν, ωστόσο δεν ξέρω πόσοι θα δείξουν ενδιαφέρον. Ακούω να λένε “θα τρέξουμε, θα κάνουμε” αλλά δεν βλέπω να τρέχει κανένας. Υπάρχει πεδίο δόξης λαμπρό, ας έρθουν να θέσουν υποψηφιότητα όσοι ενδιαφέρονται” ανέφερε χαρακτηριστικά. Επισήμανε ότι ο ίδιος θα είναι υποψήφιος αλλά εισέπραξε άρνηση από άτομα να μπουν στο συμβούλιο. “Όλοι οι φίλοι που θέλαν να ασχοληθούν, δεν είναι ιδιαίτερα θερμοί” σχολίασε.

Πρόσθεσε πως στη Γ' Εθνική η ομάδα ξεκινάει από 100.000 ευρώ προϋπολογισμό για μια προσπάθεια με τη λογική “αν μείνω έμεινα, αν πέσω, έπεσα” και το κασέ ανεβαίνει πολύ για σίγουρη παραμονή και πρωταθλητισμό. Τέλος, είπε πως τον Μάιο θα γίνει νέα συνέλευση ώστε να αποφασιστεί σε ποια κατηγορία θα παίξει η ομάδα, μια συνέλευση όπου θα αναλυθούν όλα τα οικονομικά δεδομένα.