noodles volos banner

Μεγάλη προσπάθεια και τεράστια ευθύνη…

 

Μεγάλη προσπάθεια να κλείσουν κάθε εκκρεμότητα από το παρελθόν και να μπορέσουν να έχουν την ομάδα έτοιμη χωρίς προβλήματα για τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική, καταβάλουν οι άνθρωποι της Επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου και η Ερασιτεχνική. Η ευθύνη που τους βαραίνει σε αυτό το τόσο κρίσιμο χρονικό σημείο για την ομάδα είναι αρκετά μεγάλη και ας μην ξεχνάμε ότι κλήθηκαν από το πουθενά και μέσα σε λίγο χρόνο να βρουν λύσεις και να βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο.

Είναι φυσικό να μην θέλουν να δημοσιοποιούν τις κινήσεις τους, όπως δήλωσε χθες σε ραδιοφωνικό σταθμό ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, κ. Ξάνθης. Είναι φυσικό επίσης να προχωρούν με μικρά βήματα, καθώς οποιοδήποτε λάθος, νομικής φύσεως θα στοιχίσει στην ομάδα για τη συνέχεια. Το υγιές ξεκίνημα και σε σταθερές βάσεις είναι ο στόχος και αυτό δεν μπορεί να γίνει τόσο εύκολα πάνω στην καμένη γη που υπάρχει.

Σίγουρα ανησυχία υπάρχει στον κόσμο της ομάδας. Όπως και αμφισβήτηση, αφού πλέον δύσκολα μπορεί να πιστέψει. Όμως η διοικούσα επιτροπή αυτή τη στιγμή έχει αναλάβει ένα πολύ δύσκολο έργο. Οι κινήσεις της πρέπει να είναι προσεκτικές και «προστατευμένες» από κάθε μορφή δημοσιότητας που θα δώσει το περιθώριο σε «φαντάσματα του παρελθόντος» να εμφανιστούν από το πουθενά και να τη βλάψουν για να πάρουν εκδίκηση.

Οι κινήσεις προχωρούν και οι άνθρωποι της Επιτροπής γενικά είναι αισιόδοξοι και παρά την κριτική και την ανησυχία δηλώνουν ότι όλα προχωρούν βάσει σχεδίου.  Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις για το γήπεδο, αλλά υπάρχουν και διαδικαστικά ζητήματα, αφού κάθε θέμα πρέπει να περνάει από Γενική Συνέλευση. «Όλα θα δρομολογηθούν στην ώρα τους», είναι το μήνυμα που περνάει η Διοικούσα Επιτροπή, χωρίς μέχρι στιγμής να μπορεί να κάνει ανακοινώσεις.

 

Last modified onThursday, 26 February 2015 10:39