noodles volos banner

Σιγή ιχθύος για την επόμενη ημέρα

 

Δεν δημοσιοποιούν τις όποιες επαφές κάνουν τα μέλη της διοίκησης της ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου και της επιτροπής ποδοσφαίρου, καθώς όπως αναφέρουν, περιμένουν τον κατάλληλο χρόνο για να γίνει αυτό. Τηρούν σιγή ιχθύος και ο "κυανόλευκος" κόσμος περιμένει με αγωνία να μάθει τις εξελίξεις για την αγαπημένη του ομάδα. "Γίνονται επαφές για την ομάδα και το γήπεδο, θα υπάρξει θετική κατάληξη και θα δούμε την Νίκη Βόλου όπως θέλουμε, αλλά δεν μπορούμε όμως ακόμη να πούμε κάτι" επισημαίνουν κύκλοι της διοίκησης της Νίκης, με αποτέλεσμα οι φίλαθλοι να βρίσκονται στην άγνοια και η μοναδική τους ενημέρωση να είναι τα αποτελέσματα των αγώνων των τμημάτων υποδομής!
Ο κόσμος της Νίκης, αυτός που πίστεψε τον Ανδρέα Πάτση και προδόθηκε με την αποχώρησή του, αυτός που δεν πίστεψε στο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και δυστυχώς δικαιώθηκε από τις εξελίξεις, αναμένει απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματα της ομάδας, αναμένει πράξεις για την επόμενη ημέρα. Και είναι φυσιολογικό να υπάρχει προβληματισμός καθώς ο καιρός περνάει και αντί για ενημέρωση, βλέπει μυστικοπάθεια... Το μεγάλο ζήτημα είναι εάν θα αγωνιστεί τελικά η Νίκη στη Γ' Εθνική της περιόδου 2015-16 και αν ναι, που φαντάζει το πιθανότερο σενάριο, είναι πως θα βγει οικονομικά η σεζόν ελλείψει χρηματοδότη-χορηγού. Και βέβαια αυτό το θέμα είναι σε συνάρτηση με το γηπεδικό καθώς οι άνθρωποι της ερασιτεχνικής Νίκης έχουν δηλώσει πολλάκις ότι η επιστροφή της ομάδος στη φυσική της έδρα θα γίνει με μια σειρά από βελτιωτικά έργα στο γήπεδο "Π. Μαγουλάς".
Οι φίλαθλοι έχουν την ανάγκη να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια που γίνεται, να συσπειρωθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα, χρειάζεται όμως να τους εμπνεύσει η διοίκηση και να παρουσιάσει τις θέσεις της για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πάντως, όσο διατηρείται αυτή η σιγή ιχθύος, στα νικιώτικα στέκια η παραπληροφόρηση και οι εικασίες δίνουν και παίρνουν...

 

Last modified onTuesday, 24 February 2015 11:00