noodles volos banner

Η Νίκη πρέπει να απαλλαγεί από τους… εφιάλτες της άμεσα…

Πολλά ακούστηκαν στη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης και ένα από αυτά ήταν και το σενάριο με το παράδειγμα της Λάρισας, που απασχολεί όλους τους φιλάθλους της κυανόλευκης ομάδας. Παράδειγμα προς αποφυγή φυσικά, αφού παρακαλούσε τον Πηλαδάκη, για να μπορέσει να δημιουργήσει εκ νέου ΠΑΕ και να βρίσκεται στη Football League. Για τη Γ’ Εθνική δεν υπάρχει θέμα, αλλά αν η ομάδα θέλει να σηκώσει ξανά κεφάλι, είναι πολύ πιθανό να βρει τον Πάτση μπροστά της. Αυτό ακούστηκε στη ΓΣ της ομάδας και φυσικά μία ανησυχία υφίσταται από όλες τις πλευρές. 

Η Νίκη Βόλου αν ήταν… γυναίκα, θα ήταν μία γυναίκα φτωχή, αλλά περήφανη, που έδιωξε από κοντά της ισχυρούς άνδρες που την υποτίμησαν. «Πλήγωσε» τον Ανδρέα Πάτση, που ως δικηγόρος, ξέρει καλά ότι πρέπει να περιμένει και ξέρει πότε να μιλήσει και πότε να σιωπήσει. Πολλοί μιλούν για εκδίκηση από τον πρώην ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ σε μία στιγμή που η Νίκη θα προσπαθεί και πάλι να γίνει δυνατή. Δεν μπορούμε να χρεώσουμε κάτι τέτοιο στον Πάτση από τώρα όμως, ούτε κανείς είναι στο μυαλό του. 

Το σίγουρο όμως είναι ότι η Νίκη Βόλου στην καινούρια αρχή που πρέπει να κάνει, θα πρέπει να απαλλαγεί από τους εφιάλτες του παρελθόντος της και να βαδίσει υγιής μπροστά. Να ξεκαθαρίσουν όλες οι καταστάσεις. Να βρεθεί μία λύση με τον Πάτση, να υπάρξει μία συμφωνία.

Δεν μπορεί η Νίκη να μιλά για νέο ξεκίνημα, όταν έχει και πάλι να φοβάται μία εμφάνιση από το παρελθόν. Είναι σαφές και ξεκάθαρο, ότι αυτοί που ανέλαβαν ή θα αναλάβουν τις τύχες της, πρέπει να κάνουν τις διαπραγματεύσεις τους από τώρα, να πάρουν τα μέτρα τους, να ψάξουν επακριβώς τις καταστάσεις και τις συνέπειες και να βαδίσουν για πρώτη φορά σε έναν δρόμο χωρίς να φοβούνται τα «φαντάσματα» από το παρελθόν.

Καμία εκκρεμότητα από το παρελθόν δεν πρέπει να υπάρχει. Σίγουρα όλα αυτά θέλουν χρόνο... Αλλά το νέο ξεκίνημα πρέπει να είναι "καθαρό" από όλες τις πλευρές.  

 

Last modified onFriday, 13 February 2015 09:43