noodles volos banner

Τζαναβάρας: «Τέλειωσαν όλα στο δεύτερο γκολ»

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Παναγιώτης Τζαναβάρας στάθηκε στο δεύτερο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του από τον ΠΑΣ και όπως είπε εκεί ήταν που τελείωσε το παιχνίδι. Στη συνέντευξη Τύπου, ο Κορίνθιος τεχνικός παρουσιάστηκε απογοητευμένος, χαρακτηρίζοντας δίκαιη την επικράτηση του ΠΑΣ Γιάννινα.

«Είχαμε πει να προσέξουμε τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, γιατί ο ΠΑΣ μπαίνει δυνατά στο πρώτο 20λεπτο. Δυστυχώς δεχτήκαμε το πρώτο γκολ στο 7'. Προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι μετά το 1-0 και στην ανάπαυλα είπαμε να έχουμε υπομονή για να βρούμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε. Στο 50ο όμως λεπτό δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ κι εκεί τελειώσανε όλα. Ίσως να ξαναμπαίναμε στο ματς στη μοναδική ευκαιρία που δημιουργήσαμε στο παιχνίδι με τον Γιαννιτσάνη, αλλά στην επόμενη φάση δεχτήκαμε το 3-0. Δεν δικαιούμασταν κάτι σήμερα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος, πιο γρήγορος και πιο δυνατός, εμείς υστερήσαμε στις μονομαχίες.
Εκεί που παίρνουμε θάρρος από τα εντός, χάνουμε στοιχεία στα εκτός έδρας. Θα μας βοηθήσει η διακοπή να διορθώσουμε κάποια στοιχεία.
Συγχαρητήρια για τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα. Ήταν μια ταχύτητα πάνω από εμάς και μας κέρδισε δίκαια».