noodles volos banner

Άλωσε τη Νέα Σμύρνη η Καλλονή!

 

Την τρελή της πορεία συνέχισε η Καλλονή που πέρασε από τη Νέα Σμύρνη με 2-0 χάρη σε δύο γκολ που σημειώθηκαν στο τελευταίο μισάωρο

Οι νησιώτες με αυτή τη νίκη έφτασαν τους 18 βαθμούς και ανέβηκαν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τους γηπεδούχους να μένουν στους οκτώ και να έχουν αρχίσει να ανησυχούν ιδιαίτερα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς βρίσκονται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος ήταν κυρίαρχος στο γήπεδο, αλλά ο Χογκ σταμάτησε τον Ιστορικό σε τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις, ενώ το σουτ του Φούντα λίγο μετά το ημίωρο σταμάτησε στο δοκάρι του Μαλτέζου τερματοφύλακα. Από την άλλη η Καλλονή αν και δεν πατούσε καλά στο γήπεδο κέρδισε πέναλτι στο 30' σε αμφισβητούμενη ανατροπή του Χουάνμα, αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε το σουτ του Λεοζίνιο.

Το δεύτερο ημίχρονο κυλούσε στον ίδιο ρυθμό με τους γηπεδούχους να πιέζουν, αλλά να μην μπορούν να διασπάσουν την άμυνα της ομάδας της Λέσβου. Στο 66' ο Πολ Κεϊτά μπήκε δυνατά και προσπερνώντας τρεις αντιπάλους βρέθηκε απέναντι στον Παπαδόπουλο και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Ο Πανιώνιος βγήκε ξανά στην επίθεση, αλλά όσο κυλούσε η ώρα τόσο γίνονταν πιο βαριά τα πόδια των παικτών του. Στο 83' ο Μητρόπουλος προσπάθησε να σουτάρει η μπάλα κόνταρε και ο Χουάνμα έφυγε μόνος του από τη μεσαία γραμμή. Μόλις πλησίασε την περιοχή του Πανιωνίου με μία υπέροχη λόμπα έγραψε το 0-2 τελειώνοντας την υπόθεση νίκη!

Πανιώνιος (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Ν. Παπαδόπουλος, Μ. Γκέζος (80' Ντουρμισάι), Οικονόμου, Γιάννου, Σιώπης (72' Ιμπαγάσα), Πάνος, Μπουμάλ (82' Μασούρας), Τασουλής, Μητρόπουλος, Φούντας, Κολοβός.

Καλλονή (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Βαλιός, Αντέγιο, Πιπίνης, Καλτσάς, Ναβάρο, Λεοζίνιο (73' Καμαρά), Χουάνμα (82' Μπαρέρα), Στεφάνοβιτς, Μίνγκας (61' Κεϊτά)

 

Last modified onSunday, 09 November 2014 20:09