noodles volos banner

Η Κ20 έδειξε το δρόμο...

Μετά την πεντάρα της περασμένης εβδομάδας, σήμερα η Κ20 της Νίκης Βόλου πανηγύρισε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη, δείχνοντας το δρόμο στους παίκτες του Τζαναβάρα για το αυριανό ματς!

Δίκαιη η επικράτηση για το σύνολο του Παντελή Βαρβέκη που αμύνθηκε σωστά και ήταν πολύ επικίνδυνη στις επιθέσεις της. Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς γκολ. Κεφαλιά του Ποζατζίδη έφυγε λίγο άουτ στο 7' στην πρώτη καλή ευκαιαρία για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 35' ο Αργυρίου απείλησε με σουτ πάνω από τα δοκάρια. Αργότερα, ο Δημιζάς έδιωξε με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ σουτ του Κοζάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ενώ στο 44' πλασέ του Πάσχου έφυγε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη, τα γκολ σημειώθηκαν προς το φινάλε. Στο 75' σε φάση διαρκείας στα καρέ του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ξόμπλιος έκανε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Στρούγγης με δεύτερη κεφαλιά έκανε το 0-1. Στη φάση αυτή αποβλήθηκε ο Πάσχος με 2η κίτρινη, αν και καθόταν στον πάγκο, γιατί προφανώς κάτι είπε στο διαιτητή. Και το 0-2 στο 88' όταν ο Σιώμος έφυγε στην αντεπίθεση και «κρέμασε» στην έξοδο τον Παππά.

Συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα: Παππάς, Λάμπρου, Φίλιος (76' Αλεξίου Γ.), Τάχιας, Αλεξίου, Πανταζής, Γιάκος, Κοζάκης, Βασιλείου (52' Βαλμάς), Αναστασιάδης, Μπιστιόλης (52' Τζιάλλας).
Νίκη Βόλου: Δήμιζας, Ράπτης (53' Σοάρες), Αγγελής, Στρούγγης, Σωτηράκος, Πέτσης, Γεωργαντζής, Ποζατζίδης, Πάσχος (65' Σιώμος), Αργυρίου, Ξόμπλιος (89' Καρακώστας).