noodles volos banner

Έντονος προβληματισμός στη Νίκη…

Έντονος είναι ο προβληματισμός που επικρατεί στη Νίκη Βόλου. Δεν ήταν η ήττα που πείραξε τόσο, αφού στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, λίγες ομάδες έχουν τύχη να πάρουν κάτι παραπάνω… Όμως αυτό που έχει προβληματίσει έντονα τον Ανδρέα Πάτση, είναι ότι η ομάδα πραγματοποίησε στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης μία κακή εμφάνιση.

Μάλιστα στο πρώτο 20λεπτο κυριολεκτικά οι κυανόλευκοι δεν ακούμπησαν μπάλα. Το άγχος, η πίεση, η απειρία; Το σίγουρα είναι ότι πρέπει να βρεθούν λύσεις, γιατί έρχονται πλέον παιχνίδια, που η Νίκη θα πρέπει να αποσπάσει βαθμούς.

Αν από το ματς στο Γ. Καραϊσκάκης θα μπορούσε κανείς να κρατήσει το γκολ του Σκούρτη, από το παιχνίδι στην Τούμπα, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα για να θυμάται κανείς, εκτός από τους Αργύρη και Κορέτα που έκαναν το ντεμπούτο τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένονται εξελίξεις στους νεοφώτιστους… Σίγουρα ο Ανδρέας Πάτσης θα τα πει με τον Βίλιαν Φλουτ και θα συζητήσει μαζί του. Από κει και πέρα το τι αποφάσεις θα παρθούν είναι κάτι που δεν μπορεί κανείς να το γνωρίζει. Πάντως σενάρια αναφέρουν οτι ο Φλουτ αποτελεί ήδη παρελθόν, χωρίς όμως ακόμα να έχουν βγει επίσημες ανακοινώσεις από την ΠΑΕ.

Η Νίκη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει ισάριθμες ήττες, ωστόσο αυτό που προβληματίζει περισσότερο είναι ότι δείχνει να μην μπορεί να ανταποκριθεί μέχρι στιγμής στις απαιτήσεις της πρώτης κατηγορίας. Έχει πετύχει μόλις ένα γκολ και έχει δεχτεί επτά, ενώ ακόμα και παίκτες που ήρθαν να πάρουν πρωταγωνιστικό ρόλο δεν ικανοποιούν. Ο Λάουξ πχ δεν έχει μέχρι στιγμής αποδείξει όλα αυτά για τα οποία αποκτήθηκε, ενώ ο Ροτζέριο προς το παρόν είναι στον πάγκο και περιμένει τον Ολλανδό τεχνικό να του δώσει φανέλα βασικού… 

 

Last modified onSunday, 14 September 2014 12:20