noodles volos banner

«Να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά»

Οι παίκτες της Νίκης Βόλου, Μέτσε και Κοτσαρίδης τόνισαν ότι η ομάδα θα πρέπει να δουλέψει με το κεφάλι κάτω και σκληρά για να μπορέσει να μείνει στην κατηγορία, σε δηλώσεις τους στην κάμερα του Novasports μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Μέτσε: «ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το παλέψαμε, είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Συνεχίζουμε δυνατά και θέλουμε τη νίκη στο ματς με τον Εργοτέλη. Δουλέψαμε στη διακοπή, κρατήσαμε την μπάλα, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε. Ήταν δύσκολο το πρόγραμμα αλλά εμείς θα κοιτάξουμε να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Βήμα βήμα η ομάδα πάει καλύτερα».

Κοτσαρίδης: «Δεν μπαίνουμε στα ματς όπως πρέπει να μπαίνουμε. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, έχασε ευκαιρίες και ήταν καλύτερος σε όλο τον αγώνα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά πρέπει να δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες. Πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να ανεβούμε επίπεδο. Η ομάδα ακόμα δεν έχει δέσει, δεν ξέρω τι φταίει, πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Όταν βρισκόμαστε απέναντι απ' τον τερματοφύλακα πρέπει να το πιστεύουμε. Η ομάδα πρέπει να έχει ταυτότητα. Το θέμα είναι να κρατηθούμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η ομάδα μου θα μπορούσε να σταθεί πολύ καλύτερα, ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε».