noodles volos banner

Γεωργούντζος: «Να έφευγε ο Τζήμας, όχι ο Μπιλάκος»

Με τον …αγαπημένο του Λεωνίδα Μπίλη ασχολείται ο γνωστός αθλητικογράφος Σωτήρης Γεωργούντζος στη στήλη του στο σάιτ sportstonoto και αναρωτιέται γιατί έπρεπε να φύγει αυτός από τη Νίκη κι όχι ο Θ. Τζήμας που τον έφερε. Αναδημοσιεύουμε:

«Γιατί να φύγει ο Μπιλάκος από τη Νίκη Βόλου και όχι ο Σάκης Τζήμας;

Ποιος φταίει που πήγε ο Μπιλάκος (πάλι) στην Νίκη; Αυτός ή ο… Τζήμας;

Ολόκληρη Μαύρη Θύελλα έριξε, μετά από 40 ολόκληρα χρόνια, ο Μπίλης στο τοπικό πέρυσι και ο Τζήμας χαμπάρι δεν πήρε;

Και αν δεν ήξερε, δε ρώταγε; Να ρωτήσει, να δει τι έκανε αυτός ο κατ’ ευφημισμόν «προπονητής» στην Καλαμάτα, λίγο πιο πριν στη Νίκη και σε τόσες άλλες ομάδες παλαιοτέρα…

Αντίθετα και ενώ όλοι στη Νέα Ιωνία και στον Βόλο του είπαν να μην πάρει τον βραχύσωμο «προπονητή» στους «κυανόλευκους», ο κύριος Τζήμας  όχι μόνο τον…. ξαναπήρε, αλλά καμάρωνε και σαν "γύφτικο σκεπάρνι" στις φωτογραφίες δίπλα του, μιλώντας και εκείνος  -αλά… Ράλλης- για επιστήμονα προπονητή, με διπλώματα, κομπιούτερ και… πτυχία (και βέβαια  από μπάλα, μυρωδιά) και τώρα βέβαια τον περνά (διαβάζουμε) γενεές δεκατέσσερις…

Ένα κορόιδο, άσχετος παράγοντας φεύγει από το Ελληνικό ποδόσφαιρο, δεκάδες φυτρώνουν και ξεπετάγονται σαν τα μανιτάρια, έγραφε (θυμίζω) παλιά ο μεγάλος αποδυτηριάκιας  στον ιστορικό «Φίλαθλο» και έτσι ζούν και βασιλεύουν οι κάθε λογής Μπίληδες.

Να μη φύγει λοιπόν ο Μπιλάκος από τη Νίκη Βόλου, αλλά ο Τζήμας, γιατί τούτος τον έφερε, τούτος «εγκλημάτησε» το καλοκαίρι εις βάρος μεγάλης αυτής ομάδας της όμορφης Μαγνησίας μας».