noodles volos banner

Κώστας Οικονόμου και Φιλιώ Τσινόγλου διάσημοι στο instagram

Θέμα στο σάιτ eparxies.gr έγιναν ο Κώστας Οικονόμου, παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου, και η σύζυγός του Φιλιώ Τσινόγλου, μαζί με την ολίγων μηνών κόρη τους, αφού αμφότεροι έχουν χιλιάδες ακόλουθους στο instagram, ενώ ανεβάζουν και βίντεο στο youtube, που έχουν χιλιάδες προβολές.

Αναλυτικά το σημερινό δημοσίευμα του σάιτ eparxies.gr:

«Εκείνος ποδοσφαιριστής, εκείνη personal trainer. Είναι και οι δύο τους πανέμορφοι και άκρως ταιριαστοί.

Τον Φεβρουάριο ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμο και τον Μάρτιο ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους, η μικρή «Λου», όπως την αποκαλεί ο μπαμπάς της, ο οποίος δηλώνει τρελά ερωτευμένος με τη σύζυγο και την κόρη του.

Ο λόγος για τον Κώστα Οικονόμου, τον αρχηγό του Ολυμπιακού Βόλου, και τη Φιλιώ Τσινόγλου, που κάνουν… θραύση στο instagram με τις φοβερές πόζες τους και φυσικά με πρωταγωνίστρια τη μικρή «Λου», η οποία ομολογουμένως είναι πανέμορφη!

Η Φιλιώ μάλιστα έχει 46.000 ακολούθους, ενώ ο Κώστας 30,500 και κάθε τους φωτογραφία συγκεντρώνει εκατοντάδες Likes αλλά και σχόλια.

Εκείνος, την κάνει περήφανη όχι μόνο γιατί διαπρέπει στα γήπεδα αλλά και γιατί είναι ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης.

Εκείνη, που έχασε αμέσως (!) τα κιλά της εγκυμοσύνης, είναι μια από τις καλύτερες και πιο αγαπητές personal trainers στο Βόλο όπου διαμένουν.

Η κούκλα από την Καρδίτσα μάλιστα, έχει και κανάλι στο youtube με συμβουλές για το κάψιμο θερμίδων, την εμπειρία της από τη γέννα, και άλλα ενδιαφέροντα βίντεο!

Το βίντεο που χορεύει εννέα μηνών έγκυος με τον Κώστα «Μακαρένα» έχει κάνει θραύση:

Η κορούλα τους δε λείπει ποτέ από κοντά τους, καθώς έκανε μαζί τους και τις πρώτες της διακοπές όπως βλέπετε και στο παραπάνω βίντεο, ενώ πηγαίνει και αμέτρητες βόλτες, μεγαλώνοντας σε ένα ιδανικό οικογενειακό περιβάλλον όπου λαμβάνει άπειρη αγάπη!