noodles volos banner

Νο1 στον Ηλειακό Λεχαινών, Νο1 και στις Πανελλήνιες

Την ποδοσφαιρική σεζόν που τελείωσε ήταν το νούμερο 1 του Ηλειακού Λεχαινών, καθώς ήταν ο τερματοφύλακας της ομάδας, και από χθες το νούμερο 1 στις πανελλαδικές εξετάσεις. Ο λόγος για τον 18χρονο Δημήτρη Βόσσο από την Κυλλήνη, που είναι ο άριστος των αρίστων στο νομό Ηλείας, αφού συγκέντρωσε 19.485 μόρια, και σίγουρα είναι στην πρώτη τριάδα πανελλαδικά.

Ο μαθητής του ΓΕΛ Λεχαινών έχει μια σιγουριά στη φωνή, μιλά με αυτοπεποίθηση και σίγουρα δεν κρύβει την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα αυτό. «Ήταν απαιτητική χρονιά και πέτυχα το αποτέλεσμα με συστηματικό διάβασμα. Πρώτη μου επιλογή είναι η Νομική Αθηνών και σίγουρα είμαι μέσα. Οι κόποι μου δικαιώθηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τον αδελφό μου, τους καθηγητές μου για το αποτέλεσμα αυτό», δηλώνει ο Δημήτρης, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο στερήθηκε ένα μεγάλο κομμάτι από την διασκέδασή του, γιατί είχε δώσει προτεραιότητα στο διάβασμα. Όμως δεν άφησε το ποδόσφαιρο. «Αγωνιζόμουν τον τελευταίο χρόνο κανονικά ως τερματοφύλακας στον Ηλειακό Λεχαινών και φυσικά συμμετείχα σε όλες τις προπονήσεις της ομάδας μου», λέει και συνεχίζει: «Για να πετύχεις πρέπει να έχεις πίστη στον εαυτό σου, να έχεις στήριξη από τους γονείς σου, να έχεις καλούς καθηγητές, να κάνεις μεθοδικό διάβασμα και να στερηθείς κάποια πράγματα».

Ο Δημήτρης Βόσσος έχει έναν αδελφό, τον Λάμπρο 16 ετών, ενώ ο πατέρας του, Γιώργος, είναι ιδιοκτήτης καφετέριας στην Κυλλήνη και φυσικά όλη τη μέρα χθες μαζί με την σύζυγό του Σταματία, δεχόταν συγκινημένος τα συγχαρητήρια από φίλους και συγγενείς.