noodles volos banner

Ακόμη και με 6 αγωνιστικές χωρίς φιλάθλους στο ARENA κινδυνεύει η ΑΕΛ!

Η ΑΕΛ κινδυνεύει να χάσει τον κόσμο της τουλάχιστον για έξι εντός έδρας παιχνίδια!



Η αλλαγή του τρόπου απονομής της αθλητικής δικαιοσύνης και ο ορισμός τακτικών δικαστών (αντί μέχρι πρότινος για συνταξιούχους) έφεραν τα πάνω-κάτω και χθες η λαρισινή ομάδα τιμωρήθηκε με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για το πέταγμα καπνογόνων και χαρτάκια στον αγώνα με τον Εργοτέλη (η ποινή είναι εφέσιμη).

Μια ποινή πολύ βαριά με τα μέχρι τώρα ισχύοντα ενώ δεν εκδικάσθηκε το θέμα των τραυματιοφορέων.

Παράλληλα με πιο βαρύ κατηγορητήριο θα δικαστεί για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα ΑΕΛ-Ολυμπιακού Βόλου και κινδυνεύει επειδή είναι υπότροπη να τιμωρηθεί πάλι με ποινή που θα διπλασιασθεί. Μπορεί λοιπόν να φθάσει η ΑΕΛ να παίξει έξι αγώνες χωρίς κόσμο και μέσα σ’ αυτούς θα είναι τα δύο παιχνίδια κυπέλλου με ΑΕΚ, Ξάνθη αλλά και σημαντικά παιχνίδια πρωταθλήματος όπως με τα Τρίκαλα και την Κέρκυρα.

Η ζημιά θα είναι διπλή αφού αφενός δεν θα έχει τη συμπαράσταση του εκπληκτικού φίλαθλου κόσμου αλλά και τεράστια οικονομικά αφού οι εισπράξεις θα ξεπεράσουν τις 200.000 ευρω. Σαν να μην έφθανε αυτό υπήρξε για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη και 50.000 ευρώ πρόστιμο.

Δεν ήταν μόνο η ΑΕΛ που τιμωρήθηκε καθώς μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών «έφαγαν» και Καλλιθέα, Τρίκαλα και Παναχαϊκή.


www.onlarissa.gr