noodles volos banner

Σορώκος: "Οι χειρότεροι πόλεμοι είναι οι εμφύλιοι" - Σκοπελίτης: "Προσπαθούν να ρίξουν τη Νίκη όσο πιο χαμηλά"

Ενδιαφέρουσες οι δηλώσεις του Ηλία Σορώκου που σήμερα ανέλαβε να καθοδηγήσει τους παίκτες της Νίκης Βόλου από τον πάγκο. 

Ο 28χρονος προπονητής ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: “Το παιχνίδι είναι το τελευταίο πράγματα που θα ήθελα να πω σήμερα. Είναι από τις καλές ομάδες της κατηγορίας ο Θεσπρωτός και στον πρώτο γύρο μας είχε κερδίσει άνετα. Μπήκαμε καλά, είχαμε φάσεις να το κλειδώσουμε αλλά δεν έγινε. Στο δεύτερο μπήκαμε με νευρικότητα, δεν είχαμε ηρεμία, μας πήγαν όλα ανάποδα και ήρθε η ισοφάριση. Προσπαθήσαμε στα τελευταία δέκα λεπτά. Άμα κάθομαι να εξηγώ τα προβλήματα της ομάδος, θα περάσει πολύ καιρός. Το Κυπριακό πιο εύκολα θα λυθεί. Οι χειρότεροι πόλεμοι είναι οι εμφύλιοι. Τα προβλήματα είναι πολλά. Ακούω να μιλάνε για ιστορία. Ποια ιστορία; 27 ετών είμαι, θυμάμαι τη Νίκη στα χρέη, στους εκβιασμούς, μέσα στη μιζέρια. Αυτή είναι η ιστορία; Ποια είναι η ιστορία; Η ιστορία γράφεται”.
Στη συνέχεια ο κ. Σορώκος ζήτησε συγγνώμη εάν τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν και μίλησε για τις τέσσερις αλλαγές εφόρων υλικού, το γεγονός ότι πριν το ματς με τη Φαρκαδόνα 5-6 παίκτες ήταν χωρίς ρεύμα και σπίτι ενώ ο ίδιος έχει τρεις μήνες να πληρωθεί. Είπε επίσης πως θεωρεί τη Νίκη μία από τις τρεις μεγαλύτερες επαρχιακές ομάδες, μετά το ματς στο Καναλάκι ήθελε να παραιτηθεί και η Νίκη Βόλου πρέπει να πάει την ιστορία της παραπέρα.

Σκοπελίτης: “Τρεις μάς βοηθάνε και 103 προσπαθούν να ρίξουν τη Νίκη χαμηλά”
Τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Φίλιππος Σκοπελίτης, ο οποίος τόνισε: “Συγχαρητήρια στην ομάδα του Θεσπρωτού. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, μπήκαμε δυνατά, είχαμε ευκαιρίες, μέχρι το ημίχρονο μπορούσαμε να κερδίζουμε 3-0, στο δεύτερο βγήκαμε υπνωτισμένοι, ο καθένας έκανε ό,τι ήθελε” και συνέχισε για θέματα εκτός του σημερινού παιχνιδιού: “Τη Δευτέρα τα παιδιά δεν έχουν σπίτι, την Τρίτη δεν είχαν ρεύμα, από την Τετάρτη έχουμε τρεις προπονήσεις για να παίξουμε παιχνίδι. Είναι τρεις άνθρωποι που μας βοηθάνε και ο προπονητής μας που μένει εδώ για εμάς. Είτε για να μείνουμε εδώ να βοηθηθούμε από την ομάδα είτε ο καθένας να βρει το δρόμο του. Και είναι 103 που προσπαθούν να ρίξουν τη Νίκη όσο πιο χαμηλά μπορούν”. Σε ερώτηση για τους τρεις ανθρώπους που βοηθάνε, κατονόμασε τους Στέλιο Βούλγαρη, Θάνο Θεοδώρου και Δημήτρη Γκόλια.