noodles volos banner

Άνετο πέρασμα για την Πύδνα από το Μαρτίνο

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 30ής αγωνιστικής κι έγινε το Σάββατο, η Πύδνα Κίτρους πήρε άνετο διπλό στο Μαρτίνο. Η ομάδα του Απόστολου Στύλου πέτυχε από ένα γκολ στις αρχές κάθε ημιχρόνου και επικράτησε με 2-0, φθάνοντας στους 50 βαθμούς. Από την άλλη, επισφραγίστηκε και με μαθηματικό τρόπο ο υποβιβασμός του Οπούντιου στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Φθιώτιδας, αφού δεν υπάρχει συνδυασμός που να του χαρίζει τη σωτηρία στους 34 βαθμούς, την ανώτερη δηλαδή συγκομιδή που μπορεί να πιάσει στις αγωνιστικές που απομένουν. Μόλις στο 9' ο Κωτσιόπουλος άνοιξε το σκορ με προβολή μετά από κόρνερ του Καραγκούνη, ενώ στο 59' ο Κυπαρίσσης έκλεψε την μπάλα στην άμυνα των γηπεδούχων και με ιδανικό πλασέ έγραψε το 0-2.

Συνθέσεις:
Οπούντιος Μαρτίνου: Καρανάσος, Κουτσούμπας, Γκριτζάπης, Σπυριδάκης, Τσέλλος, Πατσαρούχας, Μαλέρδος (64' Δημητρέλλης), Ζαχαρόπουλος (81' Τσάφος), Θαναηλάκης, Καντού, Ραπάι (46' Κακάβας)
Πύδνα Κίτρους: Αλυσανδράτος, Καραγκούνης, Κόλα, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Πετρουζέλης, Παυλίδης (77' Μπικιαρόπουλος), Δήμας (87' Γελαδάρης), Κυπαρίσσης, Σαβελίδης (72' Πέτρο), Καμπλιώνης.

(Πηγή: efthia.gr)