noodles volos banner

Νίκη για τον Οπούντιο στο εξ αναβολής (βαθμολογία)

Στον εξ αναβολής αγώνα της Τετάρτης για τον 2ο όμιλο, ο Οπούντιος κέρδισε 1-0 τον Αχέροντα Καναλακίου στο γήπεδο του Μαρτίνου. Οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερο ποδόσφαιρο, διεκδίκησαν από την αρχή έως το τέλος του ματς τους τρεις πόντους, αλλά στο τέλος αυτοί που χαμογέλασαν ήταν οι γηπεδούχοι.

Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και θα μπορούσε να πάρει κεφάλι στο σκορ, όμως οι παίκτες της σε τρεις αξιόλογες φάσεις σε αυτό το διάστημα δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, με μεγαλύτερη αυτή στο 7' όταν ο Λουκούμης κατάφερε να εκμεταλλευτεί το λάθος της άμυνας του Μαρτίνου και να πλασάρει σωστά, όμως πρόλαβε ο Δέδες και πάνω στη γραμμή παραχώρησε το κόρνερ. Το γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Κωτσαλάς από αριστερά έβγαλε τη σέντρα και ο Κακάβας με μονοκόμματο διαγώνιο σουτ, έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Καραπιπέρη.
Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού η αποβολή του Κυριακάκη στο 85’ και ενώ είχε γίνει αλλαγή, με δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή, Ντουμιτρέσκου από τον Πειραιά.

Συνθέσεις:
Οπούντιος: Γιουργούσης, Κουτσούμπας, Κωτσαλάς, Ζαχαρόπουλος, Τσέλλος, Δέδες, Κακάβας (75’ Δημητρέλλης), Πέππας, Θαναηλάκης, Καντού (85’ Τσάφος), Μαλέρδος.
Αχέρων Καναλακίου: Καραπιπέρης, Κουμπής, Ντέτσικας (53’ Βασιλείου), Μπάκας, Πάνος, Μάρκος, Κυριακάκης (80’ Μουζάκης), Θεοδωράκης, Τσομπάι, Λουκούμης (79’ Βέκιος), Κωνσταντίνου.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου
Καραϊσκάκης.....60
Αιγινιακός.....59
Νίκη Βόλου.....55
Πύδνα Κίτρους.....43
Θεσπρωτός.....41
Ρήγας Φεραίος.....38
Πιερικός.....35
Εθνικός Φιλιππιάδας.....34
Τύρναβος.....32
Αχιλλέας Νεοκαισάρεια......32
Πύρασος.....31
Οικονόμος Τσαριτσάνης.....28
Δωτιέας Αγιάς.....27
Αχέρων Καναλακίου.....23
Οπούντιος Μαρτίνου.....21
Φαρκαδόνα.....16
Φωκικός.....-1