noodles volos banner

Μπαίνει στην τελική ευθεία με στόχο τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια

Η Νίκη Βόλου μπαίνει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος με λιγοστές ελπίδες για την πρώτη θέση, από τη στιγμή που οι άλλες δύο ομάδες δεν χάνουν βαθμούς. Ωστόσο, στόχος της είναι το απόλυτο μέχρι το τέλος, έξι νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που απομένουν.

Η κυανόλευκη ομάδα “πλήρωσε” το κακό ξεκίνημα με κάποιες απώλειες που αποδείχθηκαν οδυνηρές όπως οι δύο εντός έδρας στον πρώτο γύρο και οι ισοπαλίες σε Αγιά, Μαρτίνο. Παρά το γεγονός πως βελτίωσε αισθητά την απόδοσή της, οι τρεις σερί ισοπαλίες στα τέλη Φεβρουαρίου κι αρχές Μαρτίου ήταν καταδικαστικές και στο φινάλε της περιόδου όλοι θα έχουν να λένε πως η εξέλιξη της σεζόν θα ήταν διαφορετική εάν έμπαινε το πέναλτι του Κανελλόπουλου στο Βελεστίνο, εάν ο Τίκας έδινε τα δύο πέναλτι στο ντέρμπι με τον Καραϊσκάκη, εάν η ομάδα είχε “κλειδώσει” τη νίκη στη Φιλιππιάδα. Αστάθμητοι παράγοντες έχουν στερήσει από τους “κυανόλευκους” μεγάλο μέρος των ελπίδων τους για την άνοδο, κανείς όμως δεν μπορεί να τους στερήσει την αναγνώριση της μεγάλης προσπάθειας. Στα δύο τελευταία παιχνίδια η Νίκη έχει κερδίσει και θέλει να το κάνει και στα επόμενα έξι, να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή την αγωνιστική περίοδο, την πρώτη μετά την περσινή τραυματική αποχώρηση της ΠΑΕ από τη Σούπερ Λιγκ.
Επίσης, ένα “καυτό” θέμα που θα πρέπει να απασχολήσει τη διοίκηση είναι τι θα γίνει με την εκκαθάριση. Ήδη, από χθες έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας η διάταξη-απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού σύμφωνα με την οποία δεν θα χορηγείται πιστοποιητικό συμμετοχής σε επαγγελματικό πρωτάθλημα σε ΠΑΕ που δεν έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση. Το ζήτημα της εκκαθάρισης είναι σημαντικό με κάποιο τρόπο να επιλυθεί καθώς η Νίκη Βόλου θα το βρει μπροστά της μελλοντικά. Η κυανόλευκη ομάδα ξαναβρήκε τη διοικητική της ηρεμία, την οικονομική αξιοπιστία και μια διοίκηση που είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της, με τον Στέλιο Βούλγαρη να έχει επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος του φετινού προϋπολογισμού, οφείλει όμως να απαλλαγεί από τα “βαρίδια” του παρελθόντος ώστε να προετοιμάσει το έδαφος σε περίπτωση ανόδου σε επαγγελματική κατηγορία.

Last modified onWednesday, 23 March 2016 12:19