noodles volos banner

Με νοοτροπία νικητή

Η Νίκη Βόλου ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο και έφθασε στο νικηφόρο 3-1 στον Τύρναβο κόντρα σε μαχητικό κι αξιόλογο αντίπαλο που παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η νίκη της επέτρεψε να μειώσει στους 5 βαθμούς τη διαφορά από τον πρώτο Καραϊσκάκη (είχε ρεπό). Οι “κυανόλευκοι” βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά ισοφάρισαν γρήγορα με τον Ναουμίδη, ενώ στην επανάληψη ο Σκοπελίτης πέτυχε με κεφαλιά το γκολ της ανατροπής. Το σκορ έκλεισε με αυτογκόλ του Μπαρούτα λίγο πριν τη λήξη, ύστερα από προσπάθεια του Κιπτίου.

Σε αναμέτρηση που ο Κώστας Βελιτζέλος αναγκάστηκε να κάνει δύο αλλαγές λόγω τραυματισμών (στο 24' ο Μέτσε αντικατέστησε τον Μπιτσάκο και στο 54' ο Κόλα τον Κοτίτσα), η Νίκη Βόλου πιστοποίησε την αγωνιστική της ανωτερότητα κι όσο περνούσαν τα λεπτά, ανέβαζε την απόδοσή της.  Ήταν η έβδομη εκτός έδρας νίκη για τους “κυανόλευκους”, από τις δεκαπέντε στη σεζόν. Ο Ναουμίδης, ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια χωρίς να χάσει ούτε λεπτό, σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Έτσι, έφθασε τα 4 γκολ και είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα που δεν διαθέτει τον παίκτη που έχει το εύκολο γκολ, να τα βρίσκει από έναν κεντρικό αμυντικό. Επίσης, ο Φίλιππος Σκοπελίτης πέτυχε το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα, το δεύτερο με την κυανόλευκη φανέλα μιας και το άλλο ήταν στον αγώνα του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Όπως αναμένονταν όταν αποκτήθηκε, ο Βολιώτης μεσοεπιθετικός είναι βασικός και με πολύ καλή παρουσία, δείχνοντας πως πάνω του θα στηριχθεί η ομάδα της νέας περιόδου. 
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ως γηπεδούχος η Νίκη μετράει μόνο 12 γκολ, ενώ στις εξόδους της βρίσκει με μεγαλύτερη άνεση το δρόμο προς τα δίχτυα, έχει σκοράρει 21 φορές. Οι παίκτες του Βελιτζέλου έδωσαν συνέχεια στο τρίποντο της περασμένης αγωνιστικής και θέλουν να πάνε μόνο με νίκες μέχρι το ρεπό του δευτέρου γύρου. Την Κυριακή δεν αγωνίζονται. Στο πρόγραμμα ακολουθεί το ματς με τον Φωκικό που έχει αποσυρθεί από τις αρχές του 2016 από το πρωτάθλημα και έτσι, θα πάρουν τους τρεις βαθμούς ...ξεκούραστα. Η μικρή διακοπή προσφέρεται για να αποθεραπευτούν οι τραυματίες. Έτσι, το επόμενο ματς είναι στις 27/3, στο γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς” με αντίπαλο την προτελευταία Φαρκαδόνα.