noodles volos banner

"Ο Ρήγας Φεραίος είναι δυνατός, μπορεί να κοντράρει οποιαδήποτε ομάδα"

 

Ο Ρήγας Φεραίος έχει ...υποχρεώσει τον Αιγινιακό σε ήττα στο Βελεστίνο και την Κυριακή έχει μπροστά του μια νέα πρόκληση, να αποσπάσει βαθμό ή βαθμούς από ακόμη έναν δυνατό αντίπαλο όπως η Νίκη Βόλου. Η κυανόλευκη ομάδα προετοιμάζεται χωρίς προβλήματα για τη σημαντική αυτή αναμέτρηση και στο magnesiasports μίλησε ο Δημήτρης Σέττος, ο 22χρονος επιθετικός που παίζει για πρώτη φορά στη Μαγνησία προερχόμενος από τη Μαλεσίνα και αποτελεί βασικό στέλεχος για το σύνολο του Λάκη Μπακάλη.

 

Για το κυριακάτικο ματς, ανέφερε: “Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα και τον κόσμο του Βελεστίνου. Γνωρίζουμε τη Νίκη Βόλου πολύ καλά, είδαμε τον τρόπο παιχνιδιού της στον τελικό Κυπέλλου. Την Κυριακή όμως ο αγώνας θα είναι τελείως διαφορετικός. Εμείς θα αγωνιστούμε για τη νίκη, θέλουμε να περιορίσουμε τα ατού του αντιπάλου και να μην αφήσουμε τη Νίκη να δημιουργήσει ευκαιρίες στην περιοχή μας. Θεωρώ ότι θα γίνει πιο κλειστό ματς σε σχέση με τον τελικό, αλλά θα είναι εξίσου καλό και ενδιαφέρον. Παίζουμε στην έδρα μας και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, θα κάνουμε το παιχνίδι μας”.
Ερωτηθείς για το σημείο-κλειδί που μπορεί να κρίνει την αναμέτρηση, σχολίασε: “Πιστεύω ότι θα νικήσει όποιος βρεθεί σε καλύτερη ημέρα. Ο Ρήγας Φεραίος έχει δείξει ότι είναι δυνατός, μπορεί να κοντράρει οποιαδήποτε ομάδα, ειδικά στο γήπεδό μας όπου παίζουμε με άλλη ψυχολογία. Θέλουμε να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό στον αγωνιστικό χώρο, να βγάλουμε αυτά τα πράγματα που δουλεύουμε τον τελευταίο καιρό, να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας”.
Σχετικά με τη μεγάλη αγωνιστική απραξία, ο Δημήτρης Σέττος υπογράμμισε πως “όταν μια ομάδα κάθεται για τόσο καιρό, δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστη, αλλά με το πάθος και τον κόσμο μας, θεωρώ ότι θα έχουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση στον αγώνα από το πρώτο λεπτό”. Ακόμη τόνισε πως η Νίκη Βόλου έχει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό, είναι πολύ καλή ομάδα και μπορεί να καταφέρει την άνοδο, ενώ ο Ρήγας Φεραίος προετοιμάζεται όπως σε κάθε αγωνιστική. “Δεν έχουμε να φοβηθούμε. Αν είμαστε σοβαροί, τότε πιστεύω πως έχουμε πολλές πιθανότητες για το θετικό αποτέλεσμα. Καλώ τον κόσμο να βρεθεί σε αυτό το παιχνίδι και να συμπαρασταθεί στην ομάδα μας” δήλωσε ο επιθετικός που μέχρι τώρα μετράει 4 τέρματα στο πρωτάθλημα.

Last modified onThursday, 18 February 2016 11:58